Новини ЗМІ

«ЗІРКА»( Кіровоград) – ПФК «ОЛЕКСАНДРІЯ» 1:4 ( 1:3 )

20:24, 1 червня 2013

1 червня 2013 року,  18 00 ,  стадіон «Зірка» , 5500 глядачів,    + 25 ,   оцінка поля- 4  
Арбітр : Ю.Грисьо (Львів) 
Асистенти арбітра: Б.Бучинський , Т.Соломчак (обидва-Тернопіль) 
Резервний арбітр: В.Дяденко (Кіровоград) 
Інспектор ФФУ : О.Зубарєв(Слов’янськ)



«ЗІРКА» : Ширяєв, Пінчук(Степанов,25), Бочкур-к/к, Родіна, Горбаненко, Шаврін, Галенко, Бурдіян(Рудницький,25), Немчанінов, Кочура, Насібулін 
Запасні : Травкін, Порошин, Сокуренко,  Логінов,  Гонщик 
Головний тренер : Ілля Близнюк  

ПФК « ОЛЕКСАНДРІЯ » : Леванідов, Микицей, Басов, Шендрік, Протіч, Кіча, Запорожан-к/к, Бондаренко(Банада, 79), Пічкур(Соломка,52), Шевченко(Назаренко,87), Коломоєць(Мотуз, 67) 
Запасні : Зарубін, Бровченко, Гордя  
В.о. головного тренера : Віталій Первак 

 
Попередження:  В.Шаврін(26) - С. Басов(7), В.Бондаренко(75)
Голи: В.Горбаненко(23) – Є.Пічкур(2), В.Шевченко(22), А.Кіча (32,85)      

Матчі земляків кіровоградців та олександрійців завжди відзначаються гостротою, агресивністю та непоступливістю на яких рівнях вони б не проходили. Не став виключенням і звітний матч. 
Тим більше, що практично суперники боролись за бронзові нагороди першості. У складі олександрійців відбулися певні тактичні зміни. В. Грицук, який отримавши червону картку в матчі з ФК «Полтава», не зміг допомогти команді в цьому надважливому матчі. І позицію одного з опорних півзахисників було довірено капітану команди А.Запорожану. А в лінію атаки, в.о. головного тренера В.Первак відрядив одразу двох своїх форвардів: В.Шевченка та Ю.Коломойця. І це в дебюті зустрічі дало свої плоди. Перша ж масована атака на другій хвилині принесла бажаний результат. Залишившись без опіки, Є.Пічкур влучним ударом, відкриває рахунок в матчі – 0 : 1. В діях кіровоградців в першій частині першого тайму не відчувалось притаманної для них агресивності . Вони діяли мляво, без вогнику в очах. Не дивно, що І.Близнюк вже на 25 хвилині провів подвійну заміну. Інертних Т.Пінчука та А.Бурдіяна на полі замінили А.Степанов та І.Рудницький. Але до цього суперники обмінялись забитими м’ячами. Кращий бомбардир олександрійців В.Шевченко подвоїв рахунок в матчі, а В.Горбаненко скоротив відставання. Це відбулось на 22 та 23 хвилинах матчу. Вибрана на гру тактика гостей ще раз дозволила в першому таймі збільшити рахунок. Підступник ударом А.Кіча не залишив жодних шансів голкіперу «Зірки» Є.Ширяєву. 
А вже другий тайм матчу став схожим на традиційне «дербі». І тут було все: жовті картки, жорсткі зіткнення, удари в поперечину, запекла чоловіча боротьба на кожному клаптику футбольного поля. Іноді емоції переходили через край, але досвідчений арбітр матчу Ю.Грисьо тримав ситуацію під контролем. Небезпечні моменти, як на шальках терезів, виникали то біля одних, то біля інших воріт. В кінцівці матчу господарі більше перебували біля воріт В.Леонідова, але ударам О.Кочури, Я . Галенка, В.Насібуліна , Д.Немчанінова бракувало точності. Коли до закінчення основного часу гри залишалось 5 хвилин, олександрійці, зірвавши одну з чергових атак «Зірки», провели блискавичну багатоходівку з завершальним ударом А.Кічі – 1 : 4. Слід відзначити , що на стадіоні «Зірка» зібралось біля 6 тис. прихильників кіровоградської команди. Більше 200 вболівальників прибули з командою до обласного центру з Олександрії, щоб підтримати своїх улюбленців. 
Приємно, що і «молодші брати», футболісти «УкрАгроКому» в Головківці переграли своїх суперників «Шахтар - 3» з Донецька з рахунком 2 : 1 і суттєво збільшили свої шанси на підвищення у класі. Сьогодні тріумф олександрійського футболу!  
На післяматчевій прес-конференції В.Первак, не приховуючи свого радісного настрою зазначив, що його підопічні повністю виконали установку на гру і використали майже всі свої створені моменти.  
І.Близнюк сказав, що він вкрай незадоволеним діями футболістів своєї команди,особливо в лінії захисту і, що дуже прикро програвати з таким рахунком, та ще й на своєму полі.

ІАЦ ПФК «Олександрія»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору