Новини ЗМІ

ФК «Севастополь» - ФК «Зірка» Кіровоград 2:0 (2:0)

11:54, 27 травня 2013

ФК «Севастополь» - ФК «Зірка» Кіровоград 2:0 (2:0)

м. Севастополь 5650 глядачів. +29 С.

ФК «Севастополь»: Литовка, Миколюнас, Неплях, Новак (Симоненко, 61), Воронін, Левандовськи(Дуляй, 61), Карноза, Ткачьов (Крамар, 75), Кожанов, Ковпак, Кузнєцов (Караваєв, 46). Треннер Олег Кононов. Запасні: Махновський, Жабокрицький, Федорів.

ФК «Зірка»: Ширяєв, Пінчук, Бочкур (Стєпанов,85), Родіна, Шаврін, Галенко, Гонщик, Бурдіян (Логінов, 16), Нємчанінов, Кочура (Рудницький,63), Насібулін.

Попередження: Новак, 52, Левандовський, 56, Симоненко, 65 – Бочкур, 10.

Голи: Кожанов, 3, Кузнецов, 29.

 

На 10-й хвилині пенальті не реалізував Кузнецов (воротар).

Красива гра, красиві голи, а особливо відзначимо місцевих вболівальників, які підтримували свою команду з першої до останньої хвилини. На жаль, не все так вийшло, як планував тренерський штаб кіровоградської «Зірки». Вже на 3-й хвилині швидка комбінація господарів призвела до взяття воріт Євгена Ширяєва. Індивідуальними діями відзначився Денис Кожанов. Відразу зазначимо, що саме індивідуально гравці ФК «Севастополь» переважали своїх опонентів. Пройшло не так багато часу, як настала зоряна хвилина кращого бомбардира першої ліги Сергія Кузнєцова. І знову відзначимо індивідуальні дії відомого форварда.

Не можна сказати, що «Зірка» розгубилася. Гонщик, Горбаненко та компанія мали нагоди, аби принайні, зрівняти рахунок. Відзначимо також впевнені дії голкіпера кіровоградців Євгена Ширяєва, який вже на 10-й хвилині врятував свою команду від більших неприємностей. Згадаємо, що це не перший пенальті, який відбиває наш воротар. Окрім того, Євгена з впевненістю треба назвати кращим гравцем матчу в складі кіровоградської команди. У другому таймі він неодноразово рятував свою команду від пропущеного голу після виходів суперників один на один.

Ми не знаємо, які слова знайшов Ілля Близнюк для своїх підопічних, але у другому таймі «Зірка» виглядала зовсім по іншому. Зрозуміло, що грати з командою прем’єр-ліги у відкритий футбол, справа непевна, але «Зірка» мала всі нагоди аби принайні зрівняти рахунок. Були шанси і у господарів поля, але все завершилося з рахунком 2:0.

Випробування прем’єр-лігою кіровоградці витримали з гідністю. Так, за індивідуальною майстерністю севастопольці переважали підочних Іллі Близнюка, але за рахунок бажання та швидких контратак кіровоградці створили декілька неприємних хвилин біля воріт Ігоря Литовки. Саме головне, була гра, за якої можна з впевненістю дивитися в майбутнє, а з приводу результату багато в чому дасть відповідь на запитання наступна гра з принциповими суперниками ПФК «Олександрія», 1-го червня. 

ФК ""Зірка




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору