Новини ЗМІ

«Десна» (Чернігів) – «Скала» (Стрий) – 4:1 (1:1)

12:18, 13 травня 2013

11 травня, у 6-му турі другого етапу змагань стрийська «Скала» на виїзді поступилася лідеру і головному претенденту на підвищення в класі чернігівській «Десні» – 1:4.

«Десна» (Чернігів) – «Скала» (Стрий) – 4:1 (1:1)
11 травня 2013 р. 18 год. м. Чернігів. Стадіон ім. Ю. Гагаріна. 26 градусів. 1600 глядачів. Арбітр – Олексій Деревінський (Київ). Асистенти арбітра – Владислав Сухомлинов (Київ)  та  Роман Соботюк (Бердичів). Інспектор матчу: Василь Бурмич (Хмельницький).
«Скала»: 1. Єгор Плюснов, 15. Петро Стасюк, 2. Роман Козак-к, 4. Олег Дмитренко, 8. Дімітрі Пачкорія, 33. Андрій Ковальчук (55. Андрій Гандзюк, 85 хв.), 10. Назар Кміть (Назар Мацько, 55 хв.), 29. Володимир Кайдрович (3. Євген Гладинець,  80 хв.), 11. Роман Іванов (9. Віталій Лазаренко, 60 хв.),14. Василь Цюцюра (7. Іван Созанський, 75 хв.), 17. Артем Акуленко. 
В.о. головного тренера – Анатолій Петрик. 
Голи: Роман Луценко (34, 55), Юрій Плешаков (70), Ярема Каваців (80) – Андрій Ковальчук (22). 
Попередження: Петро Кондратюк (17), Олександр Стеценко (65) – Андрій Ковальчук (36), Володимир Кайдрович (41).


      Це був перший матч для Анатолія Петрика в якості виконувача обов`язків головного тренера, після нещодавньої відставки Володимира Реви. 
       На першому етапі суперники зіграли – 1:1 в Стрию (20 вересня 2012 року), тоді стрияни на гол Олександра Бриля на 59 хвилині, миттєво відповіли влучним ударом Василя Цюцюри на 60-й хвилині. Другий матч у Чернігові був заключним в рамках першого етапу змагань і приніс мінімальну перемогу «Десні» - 2:1, причому вирішальний гол господарі провели на 85-й хвилині зустрічі.
      Цього ж разу господарям, які вже «одною ногою у першій лізі», вдалося здобути велику перемогу, причому шальки терезів на користь «Десни» похитнулися лише у другій половині зустрічі. 
       Першими відкрили рахунок стрияни. Андрій Ковальчук, отримавши м`яча на фланзі, змістився у центр і завдав з лівої ноги невідпорного удару в дальній кут.
      Чернігівці відігралися через дванадцять хвилин. Причому вдалося це зробити, піймавши гостей на швидкій контратаці. Відзначився Роман Луценко. 
       Він же, вже у другому таймі, вивів «Десну» уперед. Гравці «Скали», не бажаючи миритися з таким розвитком подій, пішли вперед. І мали чудову нагоду зрівняти рахунок. Однак Василь Цюцюра, вийшовши віч-на-віч з голкіпером, схибив. Не забиваєш ти – забивають тобі. Так сталося й цього разу. Височенний за зростом Юрій Плешаков, вигравши дуель на другому поверсі, зробив рахунок – 3:1. А остаточну крапку у цій зустрічі поставив вихованець львівського футболу Ярема Каваців, котрий, вийшовши на заміну, після розіграшу з кутового пробив Єгора Плюснова, який дебютував у складі «Скали».
       «Десна» - лідер групи «1» другої ліги за всіма показниками, і цим все сказано. 
       До речі, суперники вже через чотири дні у Стрию зіграють перенесений матч 1 туру другого етапу.

ФК "Скала"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору