Новини ЗМІ

Вадим Заяць: «Ми були націлені на перемогу»

09:46, 29 квітня 2013

На післяматчевій прес – конференції головний тренер «Буковини» Вадим Заяць наголосив на кадрових проблемах, які мав наш колектив напередодні гри з лідером першої ліги – ФК «Севастополь».

- Вадиме Григоровичу, Ваш коментар матчу …

- Хороша гра. Щодо результату, то зрозуміло, що я не задоволений. У нас захворіло сім футболістів, один - картка, один - «зашитий». Це все - гравці основного складу. Зрозуміло, що в другому таймі нам просто не вистачило сил.

Той футбол, силовий, який ми нав'язали, вони не в змозі були витримати. Все було у нас і на стандартах нормально, і в плані підбирань. Однак, на жаль, у другому таймі сили залишили наших футболістів, і виникли одразу проблеми. Нічия - так нічия.

 - Сьогодні «Буковина» отримала очко або втратила два? І чи були кадрові питання?

 - Я сказав - дев'ять чоловік. Там був дуже великий список. Футболісти грали через «не можу», в перерві погано деяким було, попросили заміни.Зрозуміло, що всіх змінювати не можемо. Проявили десь характер, десь, може, трохи нам пощастило, десь - не пощастило. То наші внутрішні проблеми, будемо готуватися до наступних ігор.

Зрозуміло, що «Севастополь» - хороша команда. Це рівень зовсім інший. Тому - очко ... Ми не задоволені, оскільки були націлені на перемогу. І все ж, з повагою ставимося до супротивника. Дуже хороша команда. Хтось з наших хлопців зіграв сьогодні через «не можу». І тому такий результат. Ще раз скажу, з цим суперником - це хороший результат.

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору