Новини ЗМІ

ФК "Зірка": ПЕРЕМОГА НА КЛАСІ

07:22, 22 квітня 2013

ФК Одеса(м.Одеса)- ФК Зірка (м.Кіровоград)- 0:3 (0:2).

21квітня 2013р. Одеса. Стадіон «Спартак».

 Арбітри: А.Кутаков (м.Бровари),О.Целовальніков, В.Матяш (обидва - м.Донецьк)

Делегат ФФУ – В.Шаленко (м.Харків)

 ФК Одеса: Паламарчук, Калітов (Гостєв,68), Гальський, Д.Пархоменко, Опря, Піцик (Бондаренко,56),К.Пархоменко, Степанішин (Платунов,46), Гавриленко, Сілич (Малін,28), Балабанов. Запасні: Скрипнік, Пунько, Шестаков. Тренер- Андрій Пархоменко.

ФК Зірка: Ширяєв , Пінчук , Бочкур , Родіна , Горбаненко, Шаврін (Рудницький,83), Галенко, Логінов (Дячук-Ставицький, 90+2), Нємчанінов, Кочура (Степанов,33), Насібулін (Гонщик,87). Запасні: Травкін, Порошин, Іванов. Тренер – Ілля Близнюк.

Голи: В.Насібулін, 14, 80; Я.Галенко,  17.

Попереджені: К.Балабанов, 78 – В.Насібулін, 66; В.Шаврін, 81.

На 30-й хвилині у складі «Зірки» вилучено Д.Нємчанінова. 

Перлина Чорного моря зустріла кіровоградців сонячною погодою, а «Зірка» віддячила їй класною грою та приємним результатом. Враховуючи, що в попередньому домашньому матчі з «Титаном» була прикра нічия, підопічні Іллі Близнюка ставили собі за мету обов’язково перемогти. Вже в перші чотири хвилини рахунок міг бути 0:2 на користь «Зірки» (Галенко влучив в поперечину, а після передачі Насібуліна та помилки голкіпера добити м’яч ніхто не зумів). І все ж рахунок став 0:2. На 14-й хвилині Горбаненко вдало виконав штрафний, а Насібулін ударом головою відкрив рахунок. Всі кинулися вітати Логінова, але він лише черкнув м’яч головою, тож гол справедливо зарахували Насібуліну. Поки одесити оговтувалися, Ярослав Галенко промчав правим флангом, змістився в кут штрафної площі і невідпорно пробив в дальній від воротаря кут – 0:2. Те, що гру практично зроблено, зрозуміли мабуть і господарі поля, але в цьому і була їх помилка. Нічого не змінило навіть вилучення Нємчанінова на 30-й хвилині за фол останньої надії. За весь перший тайм одесити спромоглися лише на дві контратаки, на вістрі яких був досвідчений Костянтин Балабанов. «Зірка» змушена була грати в меншості ще цілу годину (60 хв.), але ситуації на полі це не змінило. Наші тренери замінили Кочуру на Степанова, відправили Пінчука на лівий фланг захисту, а Бочкура на правий та внесли відповідні корективи в перерві матчу.

          Поки футболісти відпочивали, дещо з гумору Одеси - мами. Друкована продукція (програмки) на стадіоні відсутня, стюарти -  також, рахунок на електротабло погано видно, коментатор оголошує склади майже з трибун, але найбільш цікаве – це присутність на стадіоні бані «Богатир», вхід до якої з одного з секторів. З приємного  - відмінної якості футбольне поле, що цілком влаштовувало більш технічних та швидких гравців «Зірки». А також присутність на стадіоні та палка підтримка групи кіровоградських фанів.

         У другому таймі, здавалося, «Зірка» грала від оборони, але при цьому продовжувала володіти ініціативою. І це все при грі в меншості. Клас є клас, і кіровоградці це довели не лише постійною боротьбою, великим бажанням, але й третім забитим м’ячем. На 80-й хвилині стрімку атаку кіровоградців ударом головою завершував Галенко, голкіпер встиг зреагувати, але першим на добиванні був все той же Владислав Насібулін, який оформив дубль. Відзначимо також впевнену гру нашого воротаря Євгена Ширяєва, для якого південна Пальміра не чуже місто. Два – три рази він таки врятував команду. Зазначимо, що цього разу відмінно зіграли всі гравці «Зірки», на полі відчувалася дійсно КОМАНДА!

        На післяматчевій прес – конференції головний тренер ФК «Одеса» Андрій Пархоменко віддав належне кіровоградцям, відзначивши швидкісні якості гравців та сильну групу атаки. На жаль, як зазначив наставник, гравців такого класу в його колективі одиниці.

       Керманич «Зірки» Ілля Близнюк вважає, що його підопічні повністю переграли одеситів і рахунок міг бути ще більшим. При цьому «Зірка» продемонструвала якісну та добротну гру. На його думку, гравці повністю виконали настанови тренерського штабу, виявили бійцівські якості, перебуваючи в меншості майже годину ігрового часу. Ілля Владиславович висловив надію, що і в подальшому команда продовжить грати в «свій» футбол і збереже переможний настрій на поєдинки, що залишилися.  

 ФК "Зірка"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору