Новини ЗМІ

Євгеній Яровенко: "Звичайно, емоції десь переважали"

07:19, 22 квітня 2013

- Знали силу команди суперника, готувались до цієї гри, знали, що вони дуже добре грають на «другому поверсі», росла, потужна команда. Нажаль у нас були з цим проблеми. Десь ми виграли вверху, десь не виграли. На такому полі важко грати комбінаційний футбол, готувались до одного, не знаю хто тут займається полем. Я розумію, що поле однакове для суперника і для нас, але складно було, щоб ви бачили які були моменти. Поле підвело, будемо говорити і нас і суперника підвело. Настроював хлопців, щоб обов’язково, особливо на фоні втомленості, концентрація уваги, щоб не упустили гру особливо при підборах, нажаль у нас не усе вийшло, в зв’язку з тим суперник забив другого м’яча, зрівняв нажаль. Хотілося взяти три очка, але це футбол. Будемо готуватися далі.

- З чим пов’язано, що «Нафтовик» декілька ігор підрядне не бере тих очок, що хотів?

Багато причин. Підряд декілька ігор. Я вам казав після Алчевська, я вам казав, в принципі вам не казав те, що в Армянську програли, не хочеться повертатись до цього. Складно напевно грати? Так? Коли граємо в меншості, на два менше, хоч я сказав, що у хлопців є характер і забили два м’ячі і ще було декілька посилань для взяття воріт суперника. А зараз просто так ніяку команду не обіграєш. Гра характерів, закінчення чемпіонату, включаються усі команди, боротьба за першу п’ятірку, за середину, за кожне очко б’ються. Особисто я рахую, що коли нам поставили пенальті, може рука і була, я не бачив треба дивитись, але просто із пальця висмоктав цей штрафний суддя, це прямо біля мене було в п’яти метрах. Я не розумію начебто рахується одним із таких рефері, з перших номерів, раніше у футбол грав, я попросив ти суди те, що є. Звичайно якісь емоції, десь переважали.

- Склалось враження, що не «Полтава» нам забила, а ми пропустили?

Я сказав потрібно переглядати, потрібно аналізувати, хто там допустив помилку. Звичайно просив, на «другому поверсі» потрібно вигравати, саме головне підбирати, не втратити того гравця котрий грає на підборі, ось і усе. Там виграли, там невдало скинув, тут своєчасно не накрив і ось тому і пропустили м’яча. Тому я вам сказав, концентрація уваги.

ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору