Новини ЗМІ

ФК "Зірка": НІЧІЯ РОЗЧАРУВАНЬ

10:39, 18 квітня 2013

«Зірка» Кіровоград – «Титан» Армянськ – 1:1 (1:0)

17 квітня 2013 р.  м. Кіровоград. Стадіон «Зірка».  + 17 С.  1850 глядачів.

Арбітри : О. Драчов (Чернігів), О. Маньковський (Одеса), О. Павлінов (Одеса).  Делегат ФФУ – М. Митровський (Ужгород).

 

 

«Зірка» : Ширяєв, Пінчук, Родіна, Горбаненко (Гонщик, 65), Шаврін, Галенко (Іванов, 73), Логінов, Степанов, Нємчанінов (Фатєєв, 80), Кочура, Насібулін (Рудницький, 75). Запасні : Травкін, Порошин, Дячук-Ставицький.  Тренер – Ілля Близнюк.

«Титан» : Науменко, Смалько,Карпенко, Покосенко, Фартушняк, Гаді (Нудний, 46), Климентовський, Муховиков (Войнаровський, 90+2), Култишев, Прокопченко (Ключик, 63), Жигалов (Кадимян, 81). Запасні : Маслов, Башлай, Абляметов. Тренер – Олег Лищинський.

Голи : В. Насібулін (19) – О. Покосенко (90).

Попереджений – В. Прокопченко (35).

На 60-й хвилині вилучено С. Карпенка («Титан»).

Суперники добре вивчили один одного, адже під час зимових навчально-тренувальних зборів в Алушті тричі зустрічалися між собою. Тоді «Зірка» так і не виграла у « Титана» ( 0:0, 1:2, 1:1 ), як і в матчі 5-го туру першого кола в Армянську (0:0). Та сьогодні кримчани – це вже не той «Титан», що був влітку минулого року, після того, як його очолив  Олег  Лещинський. Перед поєдинком в Кіровограді його підопічні взагалі виграли шість останніх матчів. Зрозуміло, що суперники розпочали без розвідки і вже на 5-й хвилині, після передачі  Горбаненка, ударом в ближній кут міг відзначитися Галенко, але надійно зіграв голкіпер гостей  Науменко. «Титан» побудував  щільну гру в обороні, не даючи змоги розгорнутися масованим атакам «Зірки», не забуваючи про стрімкі контратаки. Їх було не так багато в першій половині гри, але запам`яталися удари Жигалова ( 14 хв.) та прорив  Култишева на 27-й хвилині, але Прокопченко елементарно не влучив по м`ячу. «Зірка», в свою чергу, створила в першому таймі значно більше гольових моментів, подала більшу кількість кутових та впевнено володіла територіальною перевагою. Результат не забарився. Вже на 19-й хвилині, після розіграшу кутового, коли гра змістилася на протилежний фланг, відмінний простріл виконав Логінов, а невеличкий на зріст Насібулін ударом головою переправив м`яч у ворота – 1:0.

«Зірка» продовжувала атакувати, нагнітати темп та створювати гольові моменти. В цей період  у кіровоградців багато чого виходило. На 22-й хвилині Насібулін вивів на ударну позицію Галенка – удар вище воріт. За дві хвилини (знову після розіграшу кутового) «пожежа» в штрафному майданчику «Титана», Кочура пасує на Галенка, але останній знову б`є вище поперечини. Станом на 30-ту хвилину «Титан» намагався вирівняти гру, але не більше того. На 38-й та 41-й хвилинах двічі міг відзначитися Горбаненко, але його ударам, щоби стати переможними,не вистачило декількох сантиметрів.

Другу половину гри гості розпочали значно активніше, а ось «Зірка» з незрозумілих причин почала притискатися до власних воріт, хоча в перерві тренери налаштовували гравців зовсім на інше. Особливо небезпечним був момент біля воріт Ширяєва на 57-й хвилині, але все закінчилося серією рикошетів. А за хвилину до цього неймовірний сейв здійснив голкіпер «Титана» Науменко, в карколомному стрибку відбивши м`яч після пострілу зі штрафного у виконанні Горбаненка.  А на 60-й хвилині гості помилилися в обороні, коли збили Кочуру, що мав виходити один в один з воротарем «Титана». Фол останньої надії та вилучення капітана гостей Карпенка. Здавалося, що кількісна перевага не завадить «Зірці» досягти бажаного, тим більше, що 100% моменти у кіровоградців були .  На 70-й хвилині, після проходу Насібуліна, не встиг завдати вирішального удару Кочура. На 80-й хвилині Фатєєв, замінивши Нємчанінова, вже першим дотиком до м`яча міг збільшити рахунок. А за хвилину, після ударів спочатку Іванова, а потім Кочури,  м`яч влучив у стійку воріт «Титана». Віддамо належне підопічним Олега Лещинського, які боролися до останньої хвилини і досягли таки свого. Скориставшись помилкою в обороні «Зірки» при виконанні стандарту (вкидання м`яча з аута), Покосенко встиг замкнути передачу з флангу Климентовського  - 1:1. Зрозуміло, наскільки були розчаровані гравці «Зірки» та їх віданні вболівальники.

На післяматчевій прес-конференції  головний тренер «Титана» Олег Лещинський відзначив бійцівські якості своїх підопічних, та залишився задоволеним рівнем гри команди. Ілля Близнюк, наставник «Зірки», відзначив, що вилучення в складі суперника зіграло злий жарт з його командою. Мова йшла і про стару хворобу, невміння реалізувати створені гольові моменти, та прикрі помилки в захисті, хоча ці ситуації й опрацьовувалися на тренуваннях. У «Зірки» нині напружений графік і вже за три дні їй грати в Одесі.  

ФК "Зірка"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору