Новини ЗМІ

Віктор Олійник: «Ми прагнемо вигравати у кожному матчі»

11:37, 15 квітня 2013

Після матчу «Буковина» - МФК «Миколаїв» (4:0) генеральний директор чернівецького клубу Віктор Олійник подякував нашим вболівальним за підтрику. Віктор Борисович також наголосив на тому, що і у наступних матчах «Буковина» прагнутиме досягти максимального результату.

- Вікторе Борисовичу, у матчі 25 туру першості України чернівецька «Буковина» переконливо перемогла МФК «Миколаїв» - 4:0. Наша команда здобула найпереконливішу перемогу за останні 5 років…

- Приємно те, що «Буковина» здобула переконливу перемогу у першому цьогорічному  офіційному домашньому матчі. Тим більше, що нам давно не вдавалося перемагати з перевагою у чотири м'ячі. Хочу подякувати нашим вболівальникам за підтримку. Зазначу, що усіпіхи «Буковини» біли б неможливі без підтримки почесного президента клубу Віталія Михайлішина та нашого губернатора Михайла Папієва. Щодо гри чернівецької команди, то дії футболістів оцінюватиме тренерський штаб «Буковини».

У наступному домашньому матчі «Буковина» гратиме з лідером першої ліги – ФК «Севастополь». Як Ви розцінюєте шанси нашої команди на успіх ?

- Ми прагнемо вигравати у кожному матчі. Якщо порівняти з минулим роком, то кримська команда є сильнішою. Відомо, що останнім часом у «Севастополь» підсилили вправні виконавці. І все ж, ми гратимемо на перемогу. Не викликає сумнівів те, що наші футболісти серйозно налаштуються на цю гру. Якщо згадати матчі «Буковини» у двох попередніх першолігових сезонах, то наша команда неодноразово обігрувала у рідних стінах сильних суперників. Серед них – одеський «Чорноморець», ПФК «Олександрія», алчевська «Сталь», запорізький «Металург»… Наш тренерський штаб налаштовуватиме своїх підопічних на перемогу і у матчі з «Севастополем».

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору