Новини ЗМІ

Прикра поразка на останніх хвилинах

10:21, 15 квітня 2013

Зустріч «Шахтар» − «УкрАгроКом» завершилася з рахунком 1:0.

       «Шахтар» Свердловськ − «УкрАгроКом» Головківка – 1:0 (0:0)  

13.04.2013, початок 15.00, стадіон «ім. М.І. Горюшкіна» м. Свердловськ, Луганської області, оцінка поля – 3, кількість глядачів – 600, температура + 14.

Суддівська бригада: головний арбітр – Павло Почепецький (Дніпропетровськ), асистенти арбітра – Сергій Наскалов (Мукачеве), Роман Соботюк (Житомир), 4-й арбітр – Геннадій Литвинов (Луганськ).

Інспектор ФФУ: Юрій Ісаєв (Запоріжжя).

«Шахтар» Свердловськ: Чумак, Пащенко, Шеремет, Савин, Яскович, Коновалов, Тарануха (Фатий, 90+1), Лукашев, Пономарь, Борш (Головко, 90+2), Коробкін.

Запасні: Іванов, Заяц, Савкін, Половков, Целих.

Головний тренер – Геннадій Сушко.

«УкрАгроКом»: Ніколаєв, Мамонов, Ломко, Пономаренко – капітан, Радевич, Батраченко, Зайнчковський, Горобець (Сирота, 77), Вдовіченков, Рябцев (Каліновський, 60), Фальковський.

Запасні: Швець, Боровський, Гріщенко, Місюра, Боровський, Дяченко.

Головний тренер – Юрій Гура.

Попередження: Савин, 79 – Зайнчковський, 5, Горобець, 43.

Голи: Коробкін, 86.

Команда «Шахтар» для головківців завжди була незручною, тому і ігри з нею реально важкі і сповнені неприємними моментами для аграріїв (домашня поразка від «Шахтаря» 0:3 у матчі 21.07.2012 та нічия 1:1 – 03.10.2012 у Свердловську). Відверто кажучи, всі ми сподівалися, що цього разу команда Юрія Гури цю неприємну тенденцію зламає та все змінить на краще. Але так не сталося як гадалося… На жаль…   

 Про перший тайм багато чого не розкажеш. Гра була абсолютно рівною, тому він завершився без забитих м’ячів.  

 Другий тайм проходив знову таки у рівній боротьбі. Тому багато залежало від того, кому посміхнеться цього дня Фортуна. А вона посміхнулася господарям поля, яке (поле), доречи, після цього матчу буде повністю реконструюватися. Автором голу на 89-й хвилині став Владислав Коробкин, який у списку бомбардирів групи Б другої ліги займає другу сходинку і до цього матчу вже відзначився 11 забитими голами. Його-то й не вгледіли захисники аграріїв. Шкода! Коли гол забивається на передостанній хвилині зустрічі при рахунку 0:0, то він апріорі стає переможним. Так сталося й цього разу…

 Прикра поразка «УкрАгроКому» позбавила команду бодай одного залікового балу у цьому виїзному двобої. Та давайте не будемо сумувати. Головні ігри – ще попереду. Віримо, що все зміниться на краще.   

 А вже 20 квітня у суботу «УкрАгроКом» зіграє на своєму полі з командою «Кремінь». Запрошуємо всіх вболівальників на стадіон «ГОЛовківський».

   В’ячеслав  Чебишев, заслужений тренер України, майстер спорту, керівник прес-центру ПФК «УкрАгроКом»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору