Новини ЗМІ

Сергій Тулуб: «Наша команда повинна мати всі необхідні умови для проведення матчів та тренувань»

08:59, 11 квітня 2013

9 квітня голова черкаської ОДА, почесний президент ФК «Славутич» Сергій Тулуб перевірив стан готовності Центрального стадіону міста до старту нового футбольного сезону.

«Наша команда повинна мати всі необхідні умови для проведення матчів, тренувань, змагань. Цього року маємо завершити те, що почали минулого», – зазначив Сергій Борисович, починаючи огляд приміщень, спортивних майданчиків та самого футбольного поля.

Минулого року на стадіоні встановлено нове освітлення, звук і табло. За словами заступника директора центрального стадіону Юрія Мрачковського, усе обладнання сьогодні успішно працює.

Серед проблем, які сьогодні турбують керівництво клубу – відсутність спеціального кабінету для медпрацівника та сучасних воріт на основному полі.

Керівник області наголосив, що зараз головне завдання – подбати про те, щоб футболісти мали змогу тренуватися і готуватися до майбутніх перемог на власному полі.

Враховуючи те, що на міні-футбольних майданчиках Центрального стадіону  щодня займаються спортом та розвивають свої уміння й навички багато талановитих черкаських дітей, Сергій Тулуб пообіцяв узяти під особистий контроль реконструкцію та переобладнання усіх прилеглих до території стадіону спортивних площадок, на яких займаються діти.

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору