Новини ЗМІ

Вадим Заяць: «У матчі з «Арсеналом» добре діяла атакувальна ланка «Буковини»

09:34, 8 квітня 2013

У першому цьогорічному офіційному матчі чернівецька «Буковина» перемогла на виїзді команду «Арсенал» (Біла Церква). Сьогодні ми поспілкувалися з головним тренером нашого колективу Вадимом Зайцем. Вадим Григорович проаналізував учорашню зустріч, а також оцінив дебют вихованця буковинського футболу Артема Єлова.

- Вадиме Григоровичу, який буде Ваш коментар матчу «Арсенал» - «Буковина» ?

- На дії футболістів вплинуло те, що гра відбувалася на штучному полі. Свою роль відіграв і перенос поєдинків. Те, що пауза між офіційними матчами «Буковини» затягнулася, впливало на гравців нашої команди, на підготовку колективу. Матч із «Арсеналом» став для нас першим цьогорічним офіційним поєдинком. У першому таймі ми пропустили двічі. Добре те, що у матчі з «Арсеналом» вдало діяла атакувальна ланка «Буковини», яка суттєво посприяла нашій перемозі. Звісно, що є питання щодо нашої гри в обороні. Будемо розбиратися та працюватимемо над покращенням гри команди в наступних матчах. На жаль, не зміг дограти матч Андрій Донець. І все ж, є надія на те, що досвідчений гравець займатиметься у загальній групі вже наступного тижня.

- Як Ви оцінюєте гру перспективного 17 – річного футболіста Артема Єлова, якому довірили місце у стартовому складі «Буковини» ?

- Це був дебют Артема у професійному футболі. Наш тренерський корпус і капітан «Буковини» попросили футболістів підтримати дебютанта. Вважаю, що Артем Єлов гідно виглядав на футбольному полі. Враховуючи те, як Артем працював на зборах і грав у контрольних матчах, його можна вважати футболістом основного складу. Сподіваюся, що у наступних зустрічах «Буковини» перспективний футболіст гратиме ще краще.

- Через кілька днів на «Буковину» очікує матч із «Динамо – 2». Ми віримо у те, що «Буковина» зможе взяти реванш за попередні поразки…

- Для того, щоби досягати вагомих успіхів необхідно діяти з максимальною віддачею у кожному матчі. У хлопців бойовий настрій. Ми сповнені бажанням здобути чергову перемогу. Незважаючи на те, що київська команда перебуває у нижній частині турнірної таблиці, вона є досить серйозним суперником. І все ж, наша команда вірить у те, що зможе взяти реванш у динамівців за поразки у попередніх зустрічах.

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору