Новини ЗМІ

«Реал Фарм» Южне – «Славутич» Черкаси 1:1 (0:0)

08:43, 8 квітня 2013

Дата матчу – 06.04.2013 р.

1 тур. смт Овідіополь. Стадіон «Дністер». 300 глядачів.  +20. Поле – 4. Початок о 15.00.

Арбітри: А.Ноздрачов (м.Харків), В.Дорошенко, Р.Соботюк (обидва – м.Житомир).

Інспектор матчу: В.Александренко (м.Вінниця).

 

«Реал Фарм»: С.Кравченко, Р.Циня, О.Андрєєв, А.Копко, М.Лисий (В.Артьомов, 45+1), В.Рудий, В.Продан, О.Ільницький (В.Базан, 46), О.Коваленко, М.Лиховидов (В.Старовик, 27; В.Прокопенко, 72), Д.Коваленко (О.Підлетейчук, 55). Запасні: С.Баранов, Д.Новіков. Тренер: В.Старовик.

 

«Славутич»: В.Юрчук, М.Лисоконь, Є.Тарасенко, В.Полянський (І.Шишкін, 69), О.Лобов, О.Тарасенко, С.Панасенко, Я.Захаревич, С.Таран (А.Ясько, 66), Є.Ушаков (С.Белмохтар, 75), Р.Дацюк. Запасні: Т.Чоларія, С.Рева, Д.Момотенко, Д.Кошелюк. Тренер: С.Пучков.

Голи: О.Андрєєв (77 пен.) – Р.Дацюк (50).

Попередження: В.Продан (55), А.Копко (62), Р.Циня (85) – О.Тарасенко (54), С.Панасенко (86).

 

Гра відбулася теплого сонячного весняного дня на чудовому смарагдовому полі стадіону «Дністер» в Овідіополі. Це був перший офіційний матч для оновленого «Славутича» на чолі з новим тренерським штабом.

Суперники матч розпочали з розвідки, певний час придивляючись один до одного. Поступово черкащани перехопили ігрову ініціативу – і гольові моменти почали регулярно виникати біля воріт суперника.

Так, дальню передачу Євгена Тарасенка на тезку Ушакова голкіперу южненців вдалося перервати, зігравши головою за межами карного майданчика. Після чергового розіграшу кутового Євген Тарасенко головою скинув м‘яча на свого молодшого брата, проте Олег влучив лише в стійку воріт «Реал Фарму». У середині першої 45-хвилинки повинен був забивати Таран – Сергій, отримавши вивірену передачу з лівого флангу від Ярослава Захаревича, фактично з лінії воротарської пробив вище воріт.

Перед перервою дві нагоди відкрити рахунок змарнував Роман Дацюк. Нападник черкащан запускав шкіряну кулю вище поперечки воріт після прострілу Сергія Тарана та після розрізного пасу Олега Тарасенка.

Після відпочинку славутчани доволі швидко результативно вразили ворота супротивника. На 50-ій хвилині фланговий простріл Євгена Ушакова ударом головою у падінні (без шансів для голкіпера) замкнув Роман Дацюк. Забивши гол, черкащани потроху зменшили тиск на ворота южненців. Двічі «солодка парочка» господарів – Андрій Копко та Василь Продан – були близькими, щоб забити гол у відповідь.

Ключовим у грі став розіграш кутового на 76-ій хвилині біля воріт черкащан. Багаторазовий відеоперегляд епізоду так і не дав відповіді на питання, чим саме керувався арбітр матчу Артем Наздрачов, призначаючи пенальті. Удар з «точки» бездоганно виконав Олег Андрєєв – 1:1.

Оговтавшись від непередбачуваного повороту в ході поєдинку, гості розпочали повномасштабний штурм воріт «Реал Фарму». Три компенсовані до основного часу хвилини стали суцільною пожежею біля воріт господарів поля.

90+1 хвилина: подача з правого флангу від Олександра Лобова – скидка Саїда Белмохтара – і Роман Дацюк влучає у стійку воріт.

90+2 хвилина: простріл Ярослава Захаревича з ходу намагався замкнути Артем Ясько – голкіпер южненців Сергій Кравченко на «стрічці» фіксує м’яча.

90+3 хвилина: подача Захаревича зі штрафного – високорослий Белмохтар скидує шкіряну кулю … за спину Євгенові Тарасенку.

Відтак, створивши гольових моментів, яких вистачило б на три матчі, «Славутич» не зміг вивезти з Одещини три заслужені пункти до турнірної таблиці.

 ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору