Новини ЗМІ

«СКАЛА» ПРОГРАЛА «СПАРТАКУ»

10:37, 4 березня 2013

28 лютого стрийська «Скала», яка перебуває на навчально-тренувальних зборах у турецькій Антальї, провела свій другий спаринг. Цього разу проти російської команди першої ліги «Спартак» (Нальчик) і поступилася 0:3.

«Спартак»  (Нальчик, Росія) – «Скала» (Стрий) – 3:0 (2:0)
28 лютого 2013 року. Туреччина. Комплекс «Емірхан».
«Спартак» (стартовий склад): Степанов, Макоєв, Джудович, Чернишов, Абазов, Коронов, Балов, Чеботару, Ташев, Гошоков, Болов.
«Скала»: Василь Шпук, Тимур Рустамов, Роман Козак, Євген Гладинець,  Юрій Антонів, Володимир Кайдрович, Олег Дмитренко, Андрій Ковальчук, Артем Акуленко, Василь Цюцюра, Назар Мацько. У другому таймі у складі «Скали» на заміну  вийшли:  Роман Іванов, Віталій Лазаренко, Микита Зайченко, Володимир Пришнівський, Петро Стасюк, Олег Цівка, Андрій Желіско.
Голи: Болов (2), Тлупов.

Наступного дня після першої гри проти китайського ФК «Бін», яка відкривала цикл ігрових днів на зборах в Антальї, тренерським штабом «Скали» у плані відновлення було прийняте рішення провести фотосесію та екскурсії. А після цього розпочалася подальша робота для підготовки до наступної зустрічі проти російської команди «Спартак» (Нальчик), яка осінню частину закінчила на сьомому місці з 17-ти команд першої ліги і нині перебуває на завершальній фазі підготовки до весняної частини змагань, яка відновлюється 11 березня, коли спартаківці на виїзді зіграють календарний матч 22-го туру проти «Металурга-Кузбаса» (Новокузнецьк),  

Другий матч на турецьких зборах, багато в чому повторив те, що відбувалося у грі проти китайського ФК «Бін». Знову, смуга помилок в захисті, обрізки під час контратакувальних дій. І в підсумку – поразка та три пропущені м`ячі. Навіть перші тайми закінчилися з однаковим – 0:2.

Відкрили рахунок росіяни вже на 3-й хвилині. Позиційна помилка захисників та й воротар загубив позицію, призвели до першого голу нападника «Спартака» Болова. На 23-й хвилині після обрізки Олега Дмитренка, який відновився після хвороби, рахунок став – 0:2.

Після перерви у складі «Скали» відбулося багато замін. Головний тренер «Скали» Володимир Рева дає можливість проявити себе усім. Непогано увійшов у гру Петро Стасюк, який досить непогано проявив себе на позиції лівого захисника. Також упевнену гру показав новачок стриян – Роман Данкович, який до того ж уміє гострою передачею ввести мяч з рук. Два такі його введення викликали аплодисменти глядачів, які були присутніми на матчі.

Ось як прокоментував гру проти «Спартака» Володимир Рева. «У матчі проти росіян уперше після хвороби ми дали зіграти Олегу Дмитренку, Андрію Ковальчуку, Василю Цюцюрі та центральному захиснику Євгену Гладинцю, який провів перший офіційний матч у складі «Скали». Наразі вони далекі від оптимальної форми, але я свідомо це робив, відновлюючи їхні кондиції. У плані самовіддачі у мене претензій немає, ми багато бігали, але конструктивні дії бажають кращого. Підсилення вимагає центральна зона. Ігрову практику даю всім, щоб визначитися з ким йти у сезон». 

Юрій МИХАЛЮК




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору