Новини ЗМІ

Ю.Коломоєць-гравець ПФК "Олександрія"

10:54, 28 лютого 2013

27 лютого 2013 року, ще один новобранець  команди підписав контракт з ПФК «Олександрія».  Ним став молодий нападник, вихованець криворізького «Гірника» - Юрій Коломоєць. На цю  подію також прибув його агент, легенда олександрійського футболу – Сергій Чуйченко. 

-    Сергію Олександровичу, що Ви можете розповісти про свого підопічного олександрійським вболівальникам?
-    Стосовно контракту, то його Юрій підписав на три роки. Думаю, що протягом цього часу він допоможе ПФК «Олександрія» і заб’є чимало голів у ворота суперників.  Я намагаюсь йому дати пораду  та налаштовую так, щоб він завжди виходив з таким натхненням на поле, яке в свій час було у мене.

Після того, як Юрій підписав контракт, ми поцікавились, як він адаптувався у новому клубі.

-    Юрій, твої перші емоції, як гравця ПФК «Олександрія»…
-    Я дуже задоволений, що опинився в цій команді. Протягом місяця я був на навчально  – тренувальних зборах в Туреччині і за цей час встиг стати частиною колективу.  У мене з усіма гравцями хороші стосунки, тому період адаптації пройшов дуже швидко. Також мене здивувало те, як полюбляють футбол в Олександрії.  Інфраструктура, навчально – тренувальні збори, побут – все на найвищому рівні. Вважаю, що це рівень Прем’єр  - ліги!

-    В свою чергу колектив ПФК «Олександрія»  бажає тобі успіхів в новій команді, щоб ти не отримував травм та якомога більше забивав м’ячі  у ворота суперників.
-    Дякую!

ІАЦ ПФК «Олексанрія»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору