Новини ЗМІ

ФК "УкрАгроКом": по нулях

11:31, 18 лютого 2013

Контрольна зустріч між «УкрАгроКомом» та молодіжним складом «Кривбасу» завершилася з рахунком 0:0.

 Як відомо, ці обидві команди знаходяться у Криму на зборах. Спаринг відбувся 16 лютого 2013 року на стадіоні «Качинський» селища Андріївка, що розташоване неподалік від Севастополя, при температурі + 5 градусів.

Як вже повелося на зборах, у аграріїв по 30 хвилин відіграли всі три голкіпери: Ніколаєв, Швець, Савєнков.

Цього разу «УкрАгроКом» грав двома складами.

 Перший тайм: Ломко, Пономаренко, Бойченко, Батраченко, Зайнчковський, Балаян, Каліновський, Волков, Фальковський, Рябцев.

 Другий тайм: Місюра, Мамонов, Радевич, Степанюк, Боровський, Дяченко, Горобець, Вдовіченков, Куянов, Якименко.

 Ми вже повідомляли, що для молоді «Кривбасу» це був своєрідний матч-реванш за поразку 4 лютого в Олександрії з рахунком  3:1. Але, як то кажуть, не судилося. Поєдинок завершився нульовою, але дійсно бойовою нічиєю. Більше гольових моментів було у головківців, але забити вони не спромоглися. Не забили жодного м’яча й криворожани (у червоній формі). Як кажуть французи − C'est la vie – таке життя!  

Гра, з точки зору рахунку, який дійсно нульовий, нерезультативна, АЛЕ! З точки зору набуття футболістами ігрової практики, відпрацювання різних моделей гри, перегляду тренерами потенційних новачків, вона принесла велику користь обом командам. Навіть не сумнівайтеся! Головний тренер аграріїв Юрій Гура підкреслив, що для цієї пори року гра була доволі пристойною. А збори тривають…   

 Прес-служба ПФК «УкрАгроКом»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору