Новини ЗМІ

МЕМОРІАЛ ЕРНЕСТА ЮСТА: ПЕРЕМОЖЕЦЬ ГРУПИ ВИЗНАЧИТЬСЯ В ОСТАННЬОМУ ТУРІ

12:17, 11 лютого 2013

8 лютого 2013 року моршинська «Скала» провела матч другого туру групового турніру у XIV Меморіалі заслуженого тренера України Ернеста Юста у підгрупі №10 проти  ФК «Слобідка» і сенсаційнопоступилася команда, що представляє однойменний населений пункт Стрийського району Львівської області.

ВСЕ ВИРІШИЛОСЯ В ДРУГОМУ ТАЙМІ

«Скала» (Моршин) – ФК «Слобідка» (Слобідка) – 1:2 (1:0).
8 лютого 2013 р. 14 год. с. Довге. Навчально-тренувальна база ФК «Скала». Арбітр: Роман Брандибура (Новий Розділ).
«Скала»: Роман Данкович(Володимир Мельниченко, 46 хв.), Петро Стасюк (Андрій Гандзюк, 46 хв.),, Роман Козак, Павло Нагорний (гравець, що перебуває на перегляді, 46 хв.), Юрій Антонів, Олег Дмитренко, Володимир Кайдрович (Андрій Голей, 58 хв.), Назар Мацько, Дімітрі Пачкорія, Роман Іванов (Віталій Лазаренко, 46 хв.), гравець, що перебуває на перегляді (Іван Созанський, 46 хв.).
Головний тренер – Володимир Рева.
Голи: Дімітрі Пачкорія (31) - …(50), Юрій Піщальник (68).


У звітному матчі зустрічалися команди, які у першому ігровому дні Меморіалу Ернеста Юста, здобули впевнені перемоги. Нагадаємо, що «Скала» розгромила ФК «Бори» (Бориничі) – 3:0, а ФК «Слобідка» з рахуокм – 3:1 завдав поразки жидачівському «Авангарду». Таким чином, переможець цього очного протистояння виходив в одноосібні лідери підгрупи.

Забігаючи наперед, зауважимо, що остаточний рахунок гри не відповідає перебігу подій на полі. «Скала» першою відкрила рахунок. На 31-й хвилині моршинці провели блискучу комбінацію центром, яку після скидки Романа Іванова влучним ударом метрів з двадцяти у лівий нижній кут завершив Дімітрі Пачкорія. Саме грузин з українським паспортом того дня був найгострішим гравцем команди-господаря. Він як і в першому таймі, так і після перерви, неодноразово завдавав завершальні удари, однак відзначитися Дато більше не вдалося.

Після забитого голу, «Скала» й надалі шукала шляхи до взяття воріт. Так, на 35-й хвилині після двоходівки: Созанський – Стасюк, головою пробивав Роман Іванов. Гостей у стрибку виручив воротар.    

Після перерви у складі моршинського клубу відбулося одразу п`ять замін (ще одна заміна відбулася на 26-й хвилині першого тайму, коли гравця з чернігівської «Десни», який перебуває на оглядинах, замінив Іван Созанський). Цей факт одразу вплинув на ігрову поставу «Скали». Гравці, що вийшли на заміну, відверто розчарували. Особливо відчутною була заміна голкіпера. У першому таймі, до речі, як і в попередніх зустрічах, у рамці «Скали» впевнено зіграв потенційний новобранець Роман Данкович, який ще недавно разом з Максимом Ковалем був основним воротарем юнацької збірної України. А от гості, відчувши смак гри, заграли активніше і в підсумку забили два голи. До того ж ФК «Слобідка» вдалося зрівняти рахунок вже на перших хвилинах другого тайму, коли провалився правий фланг захисту, а воротар не підстрахував своїх партнерів.

А на 68-й хвилині гості забили переможний гол. Після подачі з кутового головою Володимира Мельниченка пробив гравець, який свого часу понюхав пороху змагань у другій та перших лігах українських першостей – Юрій Піщальник. Як і в першому випадку, тут не обійшлося без грубих помилок у лінії захисту моршинського клубу.

Беперечно, на загальний підсумок зустрічі вплинув й той факт, що звітний поєдинок  «Скала» провела без великої кількості провідних гравців, які через хворобу чи травми змушені були пропустити матч проти ФК «Слобідка». Саме тому участі у поєдинку не взяли: Василь Шпук, Євген Гладинець, Андрій Ковальчук, Вадим Могилецький, Олег Цівка, Микита Зайченко, Віталій Дністрян, Володимир Пришнівський, Назар Кміть і Василь Цюцюра.

І все ж, навіть граючи в ослабленому складі, «Скала» зобов`язана була перемагати. Сподіваємося, що ця гра буде холодним душем для ряду гравців, які не виправдали сподівань своїх наставників.

Після другого туру Меморіалу Ернеста Юста моршинська «Скала» наразі посідає друге місце у своїй підгрупі. А переможець  групового турніру визначиться у найближчу суботу, 16 лютого, коли відбудуться матчі третього туру. У цей день «Скала» прийматиме «Авангард» (Жидачів).

А ще до цього, у середу, 13 лютого, «Скала» у Закарпатті зіграє черговий контрольний спаринг з дублерами луцької «Волині».

Юрій МИХАЛЮК




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору