Новини ЗМІ

ПФК "Олександрія": МИ ТРЕТІ!

12:04, 11 лютого 2013

8 лютого 2013 р. 16 00   Аланія (Туреччина), стадіон туристичного комплексу «ГОЛД  СІТІ» + 18

ПФК «Олександрія» - «Торпедо» Москва  2-1 (0-1)

Склад ПФК «Олександрія»: Зарубін, Микицей (Запорожан 60 ), Назаренко,  Басов, Протіч, Бондаренко (Бровченко 46), Колесниченко ( Банада 60), Кіча (Соломка 75),  Грицук (Байстрюченко 89), Пічкур (Антонов  67), Коломоєць (Шевченко 80).

Склад «Торпедо»: Довбня (Лунєв, 70), Рудаков (Пономарьов, 12), Новосельцев (Єфімов, 75), Молодцов, Тесак, Стєклов (Замалієв, 75), Дік'яра (Большаков, 75), Бояринцев (Самсонов, 76), Газінський, Скепський (Цибіков, 65), Лабукас (Саргсян, 65).

Голи: Газінський 37хв. - Грицук 60хв.(пенальті), 75хв. 

Завершився турнір ГОЛД СІТІ в Туреччині ,в якому приймали участь футболісти ПФК «Олександрія». Наші земляки в матчі за третє місце перемогли  московське «Торпедо» з  рахунком 2:1. Хоча в першому таймі програвали 0:1.Та й перевага ігрова та територіальна була на боці підопічних  Бориса Ігнатьєва. В другому таймі олександрійці додали у швидкості, і як результат-два забиті м”ячі у виконанні Василя Грицука. Спочатку він чітко реалізував пенальті (60 хв.), а потім потужним ударом здалеку заставив капітулювати воротаря москвичів (75 хв.) За словами Андрія Купцова, у другому таймі його підопічні показали хороший швидкісний футбол,зламали сценарій  «Торпедо», показавши при цьому характер та високу майстерність. Як підкреслив керманич наших земляків:Такий турнір є неоціненним багажем в період проведення навчально-тренувальних зборів,адже склад  його учасників говорить сам за себе. По завершенню матчу команда отримала Кубок і хороший настрій перед першими вихідними. Ну а в матчі за перше місце софійський ЦСКА зустрівся з польським «Заглембе» . Основний  час матчу закінчився внічию 3:3 і тільки в серії одинадцятиметрових штрафних ударів  перемогу  в турнірі  святкували  футболісти «Заглебме»
                                                                                                            
ІАЦ ПФК «Олександрія» 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору