Новини ЗМІ

Контрольний матч. «Нафтовик»-«Зірка» 1:1

10:05, 8 лютого 2013

Свій останній матч на навчально-тренувальному зборі в Криму, охтирчани провели з кіровоградською «Зіркою». Матч проходив на центральному стадіоні міста Ялта. В непростому противостоянні, команди розписали між собою мирову, 1:1.  На 41-й хвилині Вадим Шаврін з пенальті відкрив рахунок в матчі, а вже через п’ять хвилин, арбітр матчу призначив пенальті у ворота «Зірки». До одинадцятиметрової позначки підійшов Сергій Артюх, але переграти голкіпера кіровоградців не зумів. На 67-й хвилині встановити рівновагу в матчі зумів Олександр Саванчук, який зльоту відправив шкіряного у ворота «Зірки».

"Нафтовик-Укрнафта" (1-й тайм): Чурілов(Вокальчук,30), Бояринцев(к), Павелько, Ховбоша, Зайчук, Разуваєв, Васильєв, Костишин, Кременчуцький, Артюх, Яровенко.

2-й тайм: Вокальчук(Иваненко, 60), Бояринцев (к), Кременчуцький(Кісіль, 65), Євстафієв, Зайчук, Єрмак, Войцеховський, Саванчук(Артюх, 85), Світличний, Тарасенко, Радіонов. 

На восьме лютого в охтирчан був запланований матч з другою командою Севастополя, але по технічним причинам матч не відбудеться.

ФК "Нафтовик-Укрнафта"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору