Новини ЗМІ

ФК "Зірка": результативна нічія

10:18, 7 лютого 2013

4:4 (!) - саме з таким рахунком завершився 4-й контрольний поєдинок кіровоградської "Зірки" на навчально-тренувальному зборі в Алушті. Цього разу суперники наших футболістів були дублери прем`єр-лігового "Металурга" Запоріжжя, а сам матч проходив на полі зі штучним покриттям. за розміром воно меньше аніж звичайне поле, тому інтенсивність роботи футболістів зросла, було багато боротьби та єдиноборств.
"Зірка": Травкін, Фатєєв, новачок, Степанов, Тітов (Нємчанінов,26), Кривошей (Дячук-Ставицький,46), Рудницький, Мартинов (Горбатенко,70), новачок, Загальський, Мартинюк(Іванов,70).
Перший тайм кіровоградці провели відмінно, мали безліч гольових моментів, володіли ініціативою, вели в рахунку - 2:0, 3:1... Вже на 5-й хвилині Ігор Загальский не реалізував пенальті - вдало зіграв голкіпер "Металурга". А потім хет-триком відзначився Максим Мартинюк - на 8-й, 12-й та 38-й хвилинах (асистували йому Загальський та один з новачків команди). І все ж на перерву команди пішли за рахунку 3:2 (суперники забивали на 25-й та 44-й хвилинах).
У другому таймі вдалася взнаки втома, адже взавтра поєдинком з "Нафтовиком" Охтирка в Ялті кіровоградці завершують цей збір. Більш молоді металургівці не лише зрівняли рахунок, а й вишли вперед - 3:4, та вихід на поле досвідчених Горбатенка та Іванова розставив все на свої місця. Саме удар головою Єгора Іванова після розиграшу кутового на 90-й хвилині приніс результативну нічію - 4:4.

Микола Ковальов
керівник прес-служби ФК "Зірка"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору