Новини ЗМІ

«Зірка»: триває кропітка робота

10:21, 5 лютого 2013

Перші матчі на навчально-тренувальному зборі в Алушті (АР Крим) провела кіровоградська «Зірка». Цікаво, що з одним і тим же суперником, - армянським «Титаном», було проведено відразу два поєдинки.

Футбольний марафон розпочав умовно другий склад: Травкін, Войтенко, Родіна, Фатєєв, потенціальний новачок , Кривошей, Дячук-Ставицький, Загальський, потенціальний новачок, Рудницький, Іванов. На заміну входили: Порошин, Мартинов, Мартинюк, Тітов.

«Титан»: Науменко, Розгон (Маслов,46), Покосенко, Ключик, Войнаровський (Довжик), Мацак, Гади, Кравченко (новачок, 45), Кадимян, два новачка.

Цей матч пройшов за відчутної переваги кіровоградців, які лише дивом не реалізували бодай один з безлічі гольових моментів. Відчувалося, що ступінь готовності нашої команди значно вище. Та все ж нічия – 0:0.

Другий матч мав більш впертий характер. Суперники діяли жорстко, а іноді й грубо. Арбітр, який діяв дуже не впевнено, спророкував сутичку гравців обох команд та масове вилучення (з правом заміни). У нас поле залишив Шаврін. Не сприяв комбінації гри важкий стан поля олімпійської бази «Спартак» в Алушті .

«Зірка»: Ширяєв, Пінчук, Бочкур, Степанов, Немчанінов, Логінов, Горбаненко, Насібулін, Шаврін, Гонщик, Галенко. На заміну виходили: Іванов, потенціальний новачок, Рудницький.

«Титан»: Кошелєв (Науменко, 80), Сталько (Розго, 60) ,Карпенко, Кліментовський, Фартушняк, Абляметов , Нудний (Войнаровський, 60 – Смалько,70), Субочев, Прокопченко (Кравченко, 60), два новачка.

Голи: 0-1 В. Прокопченко – 57,з пенальті. 1-1 новачок «Зірки» - 89. 1-2 С. Кравченко – 90+2.

У першому таймі в цілому була рівна боротьба, суперники створили по декілька гольових моментів. А ось у другій половині уже «Зірка» переважала свого суперника. Щодо пенальті, то він спірний, адже між Прокопченко та Степановим була звичайна боротьба в куту карного майданчика. Забитий кіровоградцями м’яч – наслідок тієї самої переваги у другому таймі та масової атаки, коли завершальний удар нанесено з другої позиції, за лінії штрафної. Допоміг невеличкий рикошет. Залишилося декілька хвилин, «Зірка» намагалася будь за що дотиснути суперника і наразилися на стрімку атаку -1:2. Певно, тренери зроблять відповідні висновки, адже майже так само було пропущено вирішальний м’яч у Тирасполі.

Третього лютого «Зірка» у Алушті проведе с «Титаном» ще одним контрольний поєдинок (нагадаємо, що саме з цим незручним суперником кіровоградці 24 березня зустрічаються вдома у стартовому матчі весняної частини чемпіонату) , а 7-го лютого в Ялті тестуватиме охтирський «Нафтовик». Після цієї гри команда повертається до Кіровограду.

З приємного. Контракти з ФК «Зірка» підписали: Вадим Гонщик, Михайло Дячук-Ставицький («Арсенал» Б.Церква), Олександр Логінов («Сталь» Дніпропетровськ) та Ігор Загальський (переведений з основного складу «Зірки-2»).

 М. Ковальов

Керівник прес-служби ФК «Зірка»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору