Новини ЗМІ

ПФК "Олександрія": перша результативна нічия 1:1(0:0)

08:56, 29 січня 2013

Перший спаринг на турецькій землі футболісти ПФК «Олександрія» провели з представником ФНЛ (аналог 1-ї української ліги) ФК «Уфа» із міста Уфи республіки Башкортостан.
Гравці нашої команди проводили цей матч на фоні пристойних фізичних навантажень на мокрому футбольному полі. 

Серед небагатьох вболівальників, за матчем слідкував легендарний футболіст  Олександрії Сергій Чуйченко, який і прокоментував деякі фрагменти цієї зустрічі: 
    «Мені сподобались обидві команди. Вони показали свої швидкісні якості, гра проходила на зустрічних курсах, відчувалось, що футболісти з Уфи швидше адаптувались, адже вони довше перебувають на зборах у Туреччині і вже провели кілька контрольних матчів. Тому вони впевненіше почувались в дебюті зустрічі. Згодом, олександрійці вирівняли гру і створили кілька небезпечних моментів біля воріт підопічних Ігоря Коливанова. Як на мене, за відсутності основного голкіпера Руслан Зарубіна, який занедужав, не зовсім впевнено зіграли воротарі «Олександрії». Зокрема, Дмитро Рудик, який у другому таймі припустився помилки у простій ситуації, коли під час виконання стандарту він невдало зіграв на виході із воріт. Вважаю, що слід серйозно попрацювати і гравцям захисної ланки. Тут зібраний не поганий потенціал, тому я переконаний, що тренери достатньо швидко поставлять гру в захисті. Адже за підсумками першої частини першості захист олександрійської команди є одним з кращих. Проте, слід зазначити, що це перший матч у другому навчально-тренувальному зборі, футболісти підвищують свій функціональний стан, віддаючи переваги фізичним вправам. Мені дуже приємно, що я був присутнім на цьому матчі. Користуючись нагодою, хотів би привітати всіх олександрійців зі святами і побажати здоров'я, щастя та всіляких перемог! Хочу зазначити, що я  сумую за Олександрією і навесні планую відвідати матч проти ФК «Севастополь».


Наступний спаринг ПФК «Олександрія» планує зіграти 30 січня. На сьогодні,  суперник ще не визначений.

Склад ПФК «Олександрія»:
1-й тайм: Леванідов, Протіч, Лобойко, Басов, Микицей, Бондаренко, Пічкур, Колесниченко, Кіча, Грицук, Шевченко.
2-й тайм: Рудик, Антонов, Шендрік, Назаренко, Запорожан, Гордя, Соломка,  Мотуз, Байстрюченко, Коломоєць, Бровченко.

Голи:  Ускладі ФК «Уфа» відзначився П. Алікін, у складі олександрійців - С. Мотуз.

ІАЦ ПФК "Олександрія"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору