Новини ЗМІ

ФК "УкрАгроКом": результативна нічия з «Дніпром U-19»

09:36, 23 січня 2013

Другій матч на Кубку Придніпров’я ПФК «УкрАгроКом» грав з командою «Дніпро U-19».

Рахунок зустрічі 1:1.

У ігровий день 22 січня поточного року це була єдина зустріч турніру й розпочалася вона о 14 годині в манежі учбово-тренувальної бази «Дніпра». Аграріям цього разу протистояли молоді дніпряни, адже U-19 – це міжнародний термін й означає він вік спортсменів. Ще не так давно цих гравців класифікували як дублерів основного складу. Тобто, футболістам, що знаходяться на перегляді у тренерського штабу головківців, які не зіграні як слід, не мають напрацьованих схем гри та таке інше, протистояли молоді, агресивні та амбітні гравці, що грають за контрактом в одному з найтитулованіших клубів України. Й цим все сказано.

Гра почалася з гострих атак господарів. Вони більше часу контролювали м’яча та створили велику  кількість небезпечних гольових моментів біля брамки украгрокомівців. Та «загнати» круглого у сітку воріт приїжджих до 24-ї хвилини їм не вдавалося. Безліч разів  відверто рятував свою команду голкіпер аграріїв. А у вказану хвилину він, нажаль, був безсилим й рахунок стає 1:0. Автором голу у верхній кут воріт став Г.Пасіч, який до цього двічі не забивав з вигідних позицій (перший раз він влучив у поперечину, а  другий раз пробив повз ворота).  На перерву команди пішли саме при такому рахунку, хоча, відверто кажучи, у першому таймі молоді футболісти «Дніпра» мали значну перевагу над гостями…

 Гра у другому таймі суттєво змінилася. Вона  вирівнялася, а з часом головківці почали домінувати на полі. Мабуть, головній тренер команди Юрій Гура та тренер Сергій Лактіонов знайшли потрібні слова для своїх підопічних у роздягальні під час перерви. Неозброєним оком було видно, що аграрії тепер виглядали більш мотивованими та цілеспрямованими. Вони трошки перебудувалися, змінили схему гри й це принесло свої плоди. На 66-й хвилині Куянов, після серії рикошетів, зрівнює рахунок – 1:1, що явно було не до душі глядачам, що спостерігали за ходом  двобою у манежі (це були переважно представники ФК «Дніпро»). Подальші намагання вийти уперед з боку обох команд не дали результатів. Зустріч так й завершилася з рахунком 1:1. Варто додати, що суддівство Кубка Придніпров’я поки що знаходиться на високому  рівні й це добрий знак.

 А вже у середу 23 січня аграрії  зустрінуться з своїми давніми друзями-суперниками – командою «Гірник» з Кривого Рогу. 

В’ячеслав Чебишев, заслужений тренер України, майстер спорту, керівник прес-центру ПФК «УкрАгроКом»




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору