Новини ЗМІ

Полтавці наблизилися до заповітної мрії

10:33, 5 листопада 2012

ФК «Полтава-2-Карлівка» (Полтава) – ПФК «Севастополь»-2 – 3:1 (2:0)
 
21 тур. 03.11.12 р. 13.30, м. Карлівка, стадіон «Машинобудівник», 500 глядачів, +5 Со.
Голи: Кривий (17 хв.), Коваленко (29 хв., 52 хв.) – Сечін (79 хв.).
 
Арбітр: Дмитро Кононов (Донецьк).
Асистенти арбітра: Дмитро Оганесян, Марина Стрілецька (обоє – Луганськ).
4-й арбітр: Олег Говтвяниця (Полтава).
Інспектор: Володимир Александренко (Вінниця).
 
ФК «Полтава-2-Карлівка»: 1.Вітів, 17.Григоренко, 2.Плієв (8.Полуницький, 75 хв.), 3.Поляниця, 4.Голованьов, 7.Коваленко (15.Нурідінов, 55 хв.), 6.Пономаренко (19.Момот, 67 хв.), 11.Буличев, 18.Синьогуб, 9.Лубенець – кап. ком. (10.Марченко, 62 хв.), 20.Кривий (14.Гребінюк, 46 хв.).
Запасні: 66.Яковченко, 5.Богомаз.
Головний тренер: Андрій Зав’ялов.
 
ПФК «Севастополь»-2: 45.Лутченко, 4.Бурий, 5.Мачуленко, 7.Култишев, 10.Власюк (24.Гевлич, 58 хв.), 14.Чарковський, 18.Д.Воронін, 25.Сечін, 30.Євдокимов, 77.Недоля (55.Тудаков, 83 хв.), 90.Гуйганов (33.Стрельцов, 54 хв.).
Запасні: 73.Бібченко, 9.Коновалов, 79.Іщенко, 99.Морозко.
Головний тренер: Валерій Чалий.
 
Попередження: Григоренко (33 хв.), Буличев (60 хв.), Нурідінов (76 хв.) – Мачуленко
(15 хв.), Бурий (51 хв.).
 
     До завершення першого етапу змагань у другій лізі залишилося не так уже й багато часу, а тому, щоб потрапити до завітної «шістки» полтавцям треба брати максимум очок у кожному матчі. Саме на такий результат у звітному поєдинку й налаштовувалися підопічні Андрія Зав’ялова. Особливо це було помітно в першому таймі, коли перевага господарів була беззаперечною.
 
      Полтавці відкрили рахунок на 17-й хв., коли після чудової передачі Буличева, випередивши захисника й воротаря гостей, Кривий устиг проштовхнути м’яча у ворота. Таким чином, Максим відкрив не лише рахунок у матчі, а й рахунок своїх голів у новому для себе клубі. Вже через три хвилини нападник знову опинився в епіцентрі подій, але бажання забити самому взяло гору над тим, щоб віддати передачу партнеру, який перебував у штрафному майданчику в значно кращому положенні. Небезпеку воротам гостей несли стандарти у виконанні Лубенця. Після одного з них наші земляки подвоїли рахунок. Максим навісив на Поляницю, який головою переадресував м’яча в район
11-метрової позначки. Завершальний удар не вдався Пономаренку, але тут, як тут був Коваленко, який і завдав влучного удару. Двічі на 32-й і 34-й хвилинах міг забивати вже Андрій Поляниця, який підключався на навісні передачі зі стандартів капітана полтавців, але обидва рази м’яч летів над поперечиною. Суперники ж по-справжньому потурбували нашого голкіпера лише одного разу, але Ігор Вітів впорався з ударом Романа Мачуленка, перевівши м’яч на кутовий.
      Одразу після перерви господарям удалася зразково-показова атака. Триходівка Пономаренко-Синьогуб-Коваленко призвела до третього взяття воріт. Пономаренко в центрі поля підхопив м’яча, переадресував його на лівий фланг на Синьогуба, який в один дотик прострілив уздовж воротарського майданчика гостей на Коваленка. Єгор, поціливши у дальній нижній кут воріт, оформив «дубль» і, зробивши справу, сів на лаву запасних. Після того, як рахунок став «розгромним», тренери дали відпочити й іншим ключовим гравцям команди (до речі, вперше після тривалої відсутності на поле вийшов Олександр Полуницький, який відновився після серйозної травми й оперативного втручання). На жаль, без Коваленка, Плієва, Пономаренка й Лубенця господарі мали дещо інший вигляд, що дозволило кримчанам перехопити ініціативу й забити гол престижу. Григоренко, який не встиг повернутися на свою позицію, і Голованьов, що помилився при виконанні положення «поза грою», дали можливість Сечіну вийти один-на-один із Вітівим і спокійно пробити у дальній кут воріт.
      3:1 – перемога полтавців, що дозволила їм закріпитися на другій сходинці турнірної таблиці. А вже 7 листопада на них чекає нелегкий поєдинок у Дніпродзержинську.

Прес-служба ФК "Полтава-2-Карлівка"     




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору