Новини ЗМІ

В.Ходак: «Ми відчуваємо свою відповідальність перед уболівальниками»

09:56, 22 жовтня 2012
– Команда в останніх матчах зазнала чотирьох поразок – не цього від нас очікували. Я хочу вибачитися перед нашими вболівальниками за пережиті ними негативні емоції. Сьогодні треба йти далі, минулі успіхи – це вже історія. Від нас чекають гарної гри і позитивного результату. Для нас дуже важливо, що відвідуваність домашніх матчів «Славутича» – одна з найвищих в Україні серед команд ПФЛ. А тому і результат повинен бути якомога кращим. І саме над його досягненням ми будемо наполегливо працювати. Я вважаю, що ми з цим справимося.

 – Володимире Анатолійовичу, прокоментуйте, будь ласка, зміни на тренерському містку команди.

– Хочу подякувати Олександру Іллічу Кирилюку зроблений ним обсяг роботи, вклад в етап становлення команди, досягнення певного успіху.

 У даний момент виконувати обов’язки головного тренера буде Анатолій Вікторович Дейнеко.

Необхідно, щоб до клубу прийшов фахівець з досвідом, з професіональними навичками, успішний тренер, тренер з амбіціями, з бажанням працювати на результат.

Є низка тренерів, які бажають зараз працювати в клубі. У своєму виборі ми будемо виходити з реалій сьогодення. Називати конкретне прізвище зараз, на мій погляд, не є доцільним.

 – До завершення осінньої частини чемпіонату завершилося пять турів.

– Мета – стабілізувати мікроклімат в колективі. Однозначно, ми будемо працювати на максимальний результат у кожному конкретному матчі.

Користуючись нагодою, я запрошую вболівальників відвідати недільну гру чемпіонату України «Славутич» Черкаси – «Нива» Тернопіль.

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору