Новини ЗМІ

Анатолій Волобуєв : «Буковина» здобула заслужену перемогу»

09:05, 22 жовтня 2012

Після матчу «Буковина» - «Сталь» (3:0) наставник алчевської команди, досвідчений фахівець Анатолій Волобуєв зазначив, що «Буковина» здобула заслужену перемогу. Анатолій Іванович також зазначив, що завдання щодо підвищитися у класі перед його командою не стоїть.

Яким буде Ваш коментар матчу ?

Програли 0:3... Вітаю «Буковину» з перемогою. У чернівецької команди був важкий період. Ми теж переживали подібне. У нас було 0:3, 0:4. «Буковина» здобула заслужену перемогу. Не думаю, що після такого короткого проміжку між матчами якась команда могла би чинити гідний опір. Важко було відновитися. Після гри з «Сумами» у нас була 91 година. За цей час нам треба було відпочити, доїхати... Можна сказати, що потренувалися лише тут напередодні гри. У футболі дрібниць не буває. Ви ж знаєте про те, що наша і Ваша команда їздять автобусами, потягами, ходять пішки... Ми ж не літаємо. Зрештою, це одна з причин поразки. Ми також попереджали про те, що гравці «Буковини» добре реалізовують стандарти. А нам зі стандартів і забили.

Сьогодні у нас через перебір карток пропускав гру Міщенко – хороший захисник, на якого, сподіваюся, очікує непогане футбольне майбутнє. Хоча до Єрмакова особливих претензій немає. Він зіграв нормально.

Ще раз наголошую: «Буковина» - хороша команда. Перед нею стоять завдання. А невдачі бувають і у європейських клубів.

Чому Ваша команда практично не мала шанси вразити ворота господарів ?

 Це означає те, що господарі правильно побудували гру. Ми сьогодні зупинилися на тому складі, який у другому таймі переграв «Суми». Я сьогодні не випустивАкименка та Батюшина. Вирішив віддати перевагу Грицаю та Локтіонову. Ми, напевно, не вгадали. Хоча я не знаю того, як виглядали би ті гравці. Ми впевнено розпочали гру. Стадіон мовчав. А вже коли була Ваша перевага, то стадіон погнав команду вперед. 

Які завдання стоять перед Вашою командою?

Коли розпочинається чемпіонат, то завдання стоїть одне – не вилетіти. Зрештою, воно і зараз у нас залишається. Зараз у нас нібито все нормально. Ми набрали 32 очка. Для того, щоби залишитися, напевно, вистачить. До речі, у нас, як у «Буковині» грають переважно молоді хлопці. Середній вік гравців чернівецької команди 25,4, а у нас – 24,3. У «Буковини» є досвідчені гравці Платон, Донець, Маковійчук, у нас – Комарицький, Колінс. Яке у нас завдання ? Виходити на поле, вигравати та заробляти премію. Зараз у магазинах нічого безкоштовно не дають.

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору