Новини ЗМІ

Удруге «Оболонь-2» бере гору над «Славутичем»

09:22, 18 жовтня 2012

«Оболонь-2» Київ – «Славутич» Черкаси 1:0 (1:0)

Дата матчу – 17.10.2012 р.

смт.Буча. НТБ «Оболонь». Дощ. 100 глядачів. +16. Поле – 4. Початок о 13.30.

Арбітри: Д.Панчишин (м.Харків), В.Кисельов (м.Суми), С.Горбас (Донецька обл.).

Інспектор матчу: В.Александренко (м.Вінниця).

«Оболонь-2»: В.Онопко, Д.Іашвілі, І.Шкаврон, О.Черемісін, О.Майданевич, В.Турчанов, В.Сокуренко, О.Толстяк (І.Месхія, 46), І.Котенко (О.Козак, 75), А.Шевчук (С.Мякушка, 35; В.Юзефович, 90), О.Семенюк. Запасні: В.Литвиненко, О.Поспєлов, О.Прилепов. Тренер: В.Нівінський.

«Славутич»: А.Лєнчінков, С.Бриж, Є.Тарасенко О.Тарасенко, В.Кучеревський, В.Горкун (В.Ткаченко, 46), О.Фабунмі (О.Ніколайчук, 78), Є.Гуд – к/к, Ш.Вайда, М.Сергійчук (С.Таран, 63), С.Белмохтар (Р.Дацюк, 46). Запасні: Т.Чоларія, С.Грищук, Д.Кошелюк. Тренер: О.Кирилюк.

Гол: О.Семенюк (40).

Попередження: І.Месхія (65) – Є.Тарасенко (67).

Вилучення: І.Месхія (85, повторне попередження).

У поточному сезоні черкаський «Славутич» удруге не за ігровими показниками, а за результатом на табло поступився другій команді столичної «Оболоні».

Поразка «Славутича» відбулася за «напрацьованим» алгоритмом: потужний тиск на ворота суперника протягом стартової півгодини, нереалізація ряду гольових моментів, пропущений гол перед перервою, проблеми у другому таймі з організацією атак, безрезультатний штурм воріт у заключний відрізок ігрового часу.

На 7-ій хвилині Олавале Фабунмі, увійшовши у карний майданчик пивоварів, уміло поклав голкіпера на газон та зробив пас на Євгена  Гуда, але капітан славутчан не зміг замкнути дальню стійку. В одній з наступних атак черкащан, після дальнього потужного пострілу Фабунмі, Віталій Онопко витягає шкіряну кулю з «дев'ятки» власних воріт. Гарну нагоду відкрити рахунок в середині першої половини гри ударом головою під час розіграшу кутового втратив Євген Тарасенко. На 32-ій хвилині Валентин Горкун переадресував м’яча на дальню стійку, а там на удар впритул Шандора Вайди вкотре зреагував воротар киян Онопко.

Розплата за розтринькані гольові моменти настала за п’ять хвилин до перерви –  Олександр Семенюк відправляє шкіряну кулю до сітки воріт «Славутича».

У другому таймі під акомпанемент невщухаючого дощу черкащани довгий час не могли організувати належного розвитку своїм атакам, не було підтримки в центрі поля, ухолосту працювали фланги.

Розв’язка у матчі настала наприкінці основного часу: Шандор Вайда влучає у стійку воріт «Оболоні-2», а Сергій Таран з кута воротарської пробиває значно вище поперечки. Не допомогло славутчанам врятувати гру вилучення Іраклі Месхія за повторне попередження.

За підсумками результатів шістнадцятого туру неймовірно зросла щільність у турнірній таблиці групи «А». Свій наступний матч черкаський «Славутич» проведе вже найближчої неділі – у гості завітає сповнена амбіцій тернопільська «Нива».

ФК "Славутич"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору