Новини ЗМІ

Вадим Заяць: «На жаль, окремим футболістам бракує майстерності»

09:14, 8 жовтня 2012

Після матчу «Буковина» - «Авангард» (1:1) головний тренер чернівецької команди Вадим Заяць наголосив на кадрових проблемах колективу, а також зазначив, що окремим гравцям, на жаль, не вистачає майстерності.

Вадиме Григоровичу, яким буде Ваш коментар матчу ?

Те, що ми сьогодні зіграли унічию – це щастя. Думаю, що вболівальники бачать рівень футболістів. Коли я грав у футбол, то вмів прийняти, віддати та відкритися. Я не можу сказати, що не було бажання. Бажання було. І все ж, потрібно мати майстерність. На жаль, окремим футболістам бракує майстерності. Зрозуміло, що її відсутність вони десь компенсують бажанням. Ми ж кожну гру пропускаємо голи, які важко пояснити. Я дуже засмучений.

Ми змінили команду майже на половину. Ми продовжуємо змінювати колектив практично кожного тижня. У нас випадають футболісти. Останнім часом важких травм зазнали двоє гравців. Вони «вилетіли» до завершення сезону. У такій ситуації працювати важко. Одного дня тренується один склад, а наступного – інший. У нас Андрій Донець взагалі не тренувався. Він вийшов на поле зі швами. Зараз у нас немає також лівого захисника, бо не може відновитися Олег Керчу. Поставили Євгена Сантрапинських – не може, спробували Юрія Бровченка – не може.

Зрозуміло, що нам скажуть про те, що у нас був час на комплектацію команди. Ми комплектувалися. Вернемося трохи назад. У нас на збори поїхало 12 чоловік. Усіх кого встигли взяти у команду за три дні ми заявили. Подивимося на те, кого заявили та побачимо, що жодного футболіста вже немає у команді. І все ж, ми будемо ставити максимальні завдання.

Хто ж футболістів «Буковини» зараз травмовані ?

Олексій Моісеєнко. Він упродовж місяця перебуватиме у гіпсі. Відновлення триватиме півроку. Наступного тижня важка операція очікує на Дмитра Зозулю – гниє кістка. До того ж було прооперовано Андрія Донця. Він вийшов сьогодні на поле. Він допоміг нам так, як зміг.

ФСК "Буковина"




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору