Новини змагань

Анатолію Біденку - 55!

23:00, 8 лютого 2010

Шановний Анатолію Дмитровичу!

Прийміть від Адміністрації та клубів ПФЛ найщиріші поздоровлення з нагоди Вашого Ювілею!

В цей прекрасний, День Вашого 55-річчя, прийміть від нас щирі та сердечні побажання міцного здоров'я, радості, миру та безмежного людського щастя Вам та усій Вашій родині!

За час спільної роботи ми пізнали Вас не тільки як компетентного керівника, але й як знаючого та вправного фахівця з багатьох питань. Вам притаманні чуйність, сучасність, вміння вислухати і порадити, принциповість і твердість характеру.

Повсякденна кропітка діяльність на відповідальній посаді вимагає від Вас повної відданості справі, наполегливості, подолання труднощів, високого професіоналізму. Ви, як Заслужений працівник фізичної культури та спорту України і віце-президент, очільник Комітету професіонального футболу Федерації футболу України, плідно сприяєте розвитку й процвітанню футболу в нашій державі та зміцненню його авторитету на міжнародній арені. За це Вам вдячна вся футбольна громадськість країни!

У цей святковий день зичимо Вам, шановний Анатолію Дмитровичу, щастя та здоров’я, оптимізму та мудрості, успіхів та плідного довголіття! Хай завжди Вас оточує людська теплота, прихильність друзів та радість успіхів у житті, а доля подарує багато світлих літ у мирі, щасті, добробуті!

 

З повагою

Адміністрація та клуби ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору