Новини змагань

Відбувся XI Конгрес Федерації Футболу України

17:25, 18 грудня 2009

Сьогодні відбувся XI Конгрес Федерації Футболу України

Під час затвердженого Конгресом порядку денного, Віталій Данілов, президент ПЛ, попросив розглянути питання включення до колективних членів ФФУ професіональних клубів України, а також зазначив, що до ФФУ направлені звернення 50-ти професіональних футбольних клубів: 14 клубів ПЛ та 36 із 37 клубів ПФЛ.

З цього питання відбулася дискусія Президента ПЛ Данілова В.Б. та виконуючого обов’язки виконавчого директора ПФЛ Бальчоса М.В. з Президентом ФФУ Суркісом Г.М., який в свою чергу поставив це питання на голосування.

Делегати Конгресу, незважаючи на думку та прохання клубів, яке обґрунтовано відповідними нормами законодавства та Статуту ФФУ, відхилили пропозицію Данілова та звернення футбольних клубів.

Конгресом розглянуто та затверджено проект змін та доповнень до Статуту ФФУ, а також затверджено аудиторський звіт фінансової діяльності ФФУ за четвертий квартал 2008 – 9 місяців 2009 років.

За підсумками роботи Конгресу прийнято відповідну Постанову, в якій особливу увагу привертає, внесена делегатом Полтавської обласної федерації футболу Дяченком А.М., пропозиція розглянути питання щодо проведення змагань серед професіональних команд клубів Другої Ліги під керівництвом регіональних федерацій за територіальним принципом.

Більш детальна інформація з цієї частини рішення буде оприлюднена після отримання остаточного тексту Постанови Конгресу.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору