Новини змагань

Нова версія сайту ПФЛ - до нового сезону

09:30, 3 липня 2023

Олександр Каденко на ХХХІ Конференції ПФЛ презентував оновлений сайт ПФЛ

Завершився сезон 2022/23, проте повним ходом іде підготовка до нового чемпіонату 2023/24. Він планується складним, проте дуже цікавим й відповідальним. "До нового сезону ми підходимо з великими надіями, - сказав президент ПФЛ Олександр Каденко на ХХХІ Черговій Конференції ПФЛ. - Сьогодні я маю приємну місію – презентувати вам нову версію офіційного сайту ПФЛ, який створений нашими фахівцями згідно з вимогами часу.

Ми розуміємо, що на цій версії сайту, якою користувалися останніми роками, застаріла база даних. Вона потребує модернізації, адже була заснована наприкінці 90-х років. Тому вона потребувала оновлення. І ми від цього відштовхувалися".

 За словами Каденка питання оновлення бази та становлення на сучасні рейки обговорювали протягом останніх років. У цьому питанні ПФЛ прийшла до необхідності обєднатися із базою УПЛ і рухатися в цьому напрямкові. Це дозволить модернізувати роботу як клубів, так і Адміністрації ПФЛ.

Завдяки об`єднанню з базою УПЛ клуби ПФЛ отримають низку переваг:

- спростимо для всіх заявку футболістів;

- значно простіше буде працювати в плані обміну інформації перед офіційними матчами між клубами (як-то дати приїзду на матч, кольори форми тощо);

- у майбутньому спроститься внесення протоколів матчу - їх запонюватимуть представники клубів і арбітри в електронному вигляді;

- зможемо уникати помилок під час оброблення даних;

- зможемо синхронізувати роботу обох футбольних інституцій, які відповідають за розвиток професіонального футболу;

 

І таких переваг дуже багато, їх можна довго перелічувати.

 

"Вас чекатиме ще багато чого цікавого до кінця 2023 року в плані діджиталізації діяльності ПФЛ та поступового переходу від паперових документів до електронних. Ми з радістю говоримо про впровадження новітніх технологій в базу даних професіонального футболу", - підкреслив Каденко.

Оновлений офіційний сайт ПФЛ розпочне роботу до старту нового сезону.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору