Новини ЗМІ

Маркевич: Карпати поповнилися новими гравцями

17:00, 30 червня 2023

Львівські Карпати провели свій перший контрольний матч під керівництвом Мирона Маркевича

Фото: ФК Карпати


Суперником Карпат став волочиський Агробізнес. Матч на стадіоні Україна завершився нічиєю 1:1.

– Ми провели хороший поєдинок, - поділився враженнями від матчу Мирон Богданович. - Він не був схожим на контрольну гру. Самі розумієте, що у нас практично нова команда. Зараз футболісти отримують великі навантаження, тому ми виглядали трішки втомленими. Я є прихильником того, що на зборах футболістам має бути дуже важко. Грати вони повинні «через не можу». Коли за місяць до початку чемпіонату команда літає по полю – це погана ознака. Мені наша гра сподобалась з усіх сторін. Не все у нас вдавалося, але для початку – непогано.

– У Карпат триває тренувальний збір. Яким компонентам найбільше приділяєте увагу під час тренувального процесу?

– Команда поповнилася новими футболістами. Про зміни у складі розповімо згодом. Ці гравці приїхали у різних кондиціях. Хтось перебуває не в найкращій формі, у кожного є об’єктивні причини. Потрібно привести команду до оптимального фізичного стану. Тому ми зараз їдемо на двотижневі збори в Ужгород, де будемо все підтягувати.

– Яку роботу плануєте провести на зборах, окрім спарингів?

– Ми хочемо привести до ладу фізичні кондиції футболістів. Тому що вони зараз не найкращі. Команда лише тиждень тому розпочала тренувальний процес, ми дали їм такі навантаження, що вони відверто сказали, що ніколи в такому режимі не працювали. Ми запропонували їм атакувальний футбол – грати вперед на швидкості. Це потребує багато енергії. Тому на перше місце у нас виходить фізична підготовка. Крім того, процес награвання складу. Зараз ми гратимемо двома різними складами, а ближче до чемпіонату вирішимо, хто буде заслуговувати на місце в основі.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами fckarpaty.org.ua




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору