Новини ЗМІ

Матчі в підтримку ЗСУ: позаду найскладніший футбольний сезон в історії України (відео)

13:00, 23 червня 2023

Наше життя змінилося. Вся наша країна єдина в своїх молитвах і помислах - тільки мир, тільки Перемога, тільки наша рідна Україна!

Всі, кожен на своєму місці та за своїми можливостями, ми працюємо на Перемогу. Ми віримо в найкращу команду нашої держави - Збройні сили України.

У цьому ми єдині - всі з армією, всі з батьківщиною.

У цьому ми однодумці - тільки Перемога, тільки мир. І футбол - вірний супутник щасливого, мирного життя - також разом із Україною, разом із українцями.

Кожен футбольний клуб, гравці та тренери, співробітники клубів і вболівальники… ми щоденно робимо наш посильний внесок у щасливу, єдину та мирну Україну майбутнього.

Команди-учасниці Професіональної футбольної ліги - це не лише про футбол. Футболісти волонтерять і прибирають території після обстрілів. На матчах і зібраннях - благодійні пожертви.

 

Усі грають матчі в підтримку ЗСУ. Всі збирають допомогу - хто тепловізори, хто каски, хто машини. Свій маленький внесок - для спільної єдиної перемоги. Цей сезон, найскладніший в історії України. Чемпіонат 2022/23 ми провели завдяки Збройним силам України. Уклінна подяка всім захисникам і захисницям батьківщини.

Завдяки їм відбулися всеукраїнські футбольні змагання та продовжується історія нашої держави, нашого футболу, наших спільних перемог

 

Пресслужба ПФЛ

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору