Новини ЗМІ

XXХІ чергова Конференція ПФЛ. Визначилися найкращі медіа

13:00, 21 червня 2023

ПФЛ називає найкращі клубні прес-служби сезону 2022/23

За підсумками змагань ПФЛ сезону компетентне журі на чолі з президентом ПФЛ Олександром Каденком визначило найкращі пресслужби клубів та медіапроєкти, а також переможців у номінаціях "Премія Сергія Панасюка" і "Вірність футболу". Представники клубів отримали відзнаки під час Конференції ПФЛ 21 червня 2023 року.

Найкращі пресслужби сезону 2022/23

VBET UA ПЕРША

НАЙКРАЩА ПРЕССЛУЖБА

 

ФК Карпати (Львів)

Сильний великий колектив, гармонійно розвинуте ком’юніті в соцмережах, зразковий офіційний сайт із регулярними фото- та відео-звітами, а також текстовим онлайном – маємо відзначити роботу пресслужби львівських Карпат.


VBET UA ДРУГА

НАЙКРАЩА ПРЕССЛУЖБА

 

ПФК Звягель (Новоград-Волинський)

Все життя футбольного клубу – першої команди, резерву, юнацького футболу – висвітлене на сторінках клубних інтернет-ресурсів. Додамо, що клуб постійно тримав зв’язок зі своїми вболівальниками, відповідаючи на питання в соцмережах.


VBET UA ПЕРША

НАЙКРАЩИЙ САЙТ

 

ФК Карпати Львів

За всіма параметрами офіційний сайт львівських Карпат відповідає високому рівню: життя клубу висвітлене в фото, відео та регулярних текстових публікаціях. Кожен гравець представлений, кожне досьє наведене, а також – це в наші часи особлива чеснота – влаштований якісний текстовий онлайн.


VBET UA ДРУГА

НАЙКРАЩИЙ САЙТ

 

ФК Нива (Вінниця)

Вінницька Нива давно розвиває свій офіційний інтернет-ресурс. Варто відзначити системність у роботі, своєчасність наповнення та різносторонність у висвітленні життя клубу. Окреме спасибі за висвітлення діяльності фанатів Ниви, які стали на захист Батьківщини.


VBET UA ПЕРША

НАЙКРАЩІ МУЛЬТИМЕДІА ТА СОЦМЕРЕЖІ

 

ФК ЛНЗ (Черкаси)

Яскраві влоги не лише з офіційних матчів, а навіть із зборів і тренувань. Власна графіка, створена в стилістиці клубу. Різний ton of voice і контент у різних соцмережах. Досить солідні цифри, які свідчать про інтерес до команди.


VBET UA ДРУГА

НАЙКРАЩІ МУЛЬТИМЕДІА ТА СОЦМЕРЕЖІ

 

ПФК Звягель (Новоград-Волинський)

Кожен матч – у баченні різних дієвих осіб: президента, тренерів, гравців. Коментарі та пряма мова – а також спеціальний погляд на те, що на полі та поза ним. Власний інтернет-серіал про життя клубу. Огляд ліги в цілому.


VBET UA ПЕРША

НАЙКРАЩИЙ СПЕЦПРОЄКТ

 

YouTube-серіал Полісся: Шлях до чемпіонства

Інтернет-серіал, вартий широкого екрану. Детальний і системний літопис чемпіонського сезону, який свою назву отримав ще до здобуття золотих медалей. Всі залаштунки від клубу, який пройшов шлях від середняка до золотих медалей.


VBET UA ДРУГА

НАЙКРАЩИЙ СПЕЦПРОЄКТ

 

Instagram-рубрика «Васту» "15 хвилин кави"

Неформальні бесіди про головне – цікаві співрозмовники, без цензури та заборонених тем. Коротко, проте ґрунтовно про те, що має значення для клубу та його спільноти.


VBET UA ПЕРША

ПРОГРЕС РОКУ

 

ФК Чернігів

Клуб відтепер присутній у всіх соцмережах і покращує роботу офіційного сайту. Трансляції вийшли на новий рівень. Гравці та тренери стали особистостями.


VBET UA ДРУГА

ПРОГРЕС РОКУ

 

Металург-2 (Запоріжжя)

Резервна команда – не «бідний родич». Увага до неї така ж, як і до першого складу. Фотопортрети всіх і своєчасно. Звіти такі ж, як і про перших номерів. А ще відео, новини, власна рубрика.


ПЕРЕМОЖЕЦЬ

«Премії імені Сергія Панасюка»

за багаторічне служіння футболу серед журналістів, які висвітлюють турнір

та діяльність ПФЛ України

 

АНАТОЛІЙ ЯНГОЛЬ

Пресслужба ПФЛ України

Ще молодий, а стільки років у футболі. Універсал від журналістики, журналіст від універсалізму. З фотоапаратом, відеокамерою та диктофоном – біля поля, на фоні поля, здається, навіть на самому полі.


ПЕРЕМОЖЕЦЬ

«Премії за вірність футболу»

за багаторічне служіння футболу серед журналістів, які висвітлюють турнір

та діяльність ПФЛ України

 

ДМИТРО МОСКАЛЕНКО (ФК СКОРУК)

Автор книг з історії Дніпровського футболу додав до літопису історичного гранда замальовки з розвитку нового клубу. Писав історію ФК Скорук, який відбувся на рівні змагань ПФЛ і подарував своїм вболівальникам чимало яскравих сторінок

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору