Новини змагань

Нагорняк: Епіцентр йде до УПЛ крок за кроком

09:30, 18 червня 2023

Головний тренер ФК Епіцентр Сергій Нагорняк у програмі ПФЛ Україна Футбольна проаналізував виступ Епіцентру в минулому сезоні і окреслив цілі на наступний сезон

Фото: ФК Карпати


Неоціненний досвід

- На весняну частину сезону ставили перед собою завдання поборотися щонайменше за плей-оф, - зізнається Сергій Нагорняк. - На жаль, не все так склалося, як ми хотіли. Проте, нам вдалося отримати неоціненний досвід, який допоможе у майбутньому. Епіцентр – молода команда, яка у наступному сезоні намагатиметься підвищитися у класі.

Перспектива розвитку

- Рік тому створювали команду з нуля, але апетит приходить під час їжі. З минулого складу залишилося всього 4-5 футболістів, запрошували молодь. Головне, що є розуміння з боку керівництва клубу. У клубу є перспектива розвитку і це додає оптимізму. Завжди перед собою треба ставити найбільш амбітні завдання.

Емоції від Камянця-Подільського

- Переїзд на новий стадіон? У нас особливо нічого не змінилося. Центр базування залишився у Дунаївцях, всі тренування проводимо там.Матчі граємо у Кам’янці-Подільському і вважаю, що це великий плюс для нас. На мою думку, там зусиллями клубу Епіцентр вдалося зробити один із найкращих футбольних газонів в Україні. Ми зіграли лише три матчі у цьому гарному місті, але залишилися лише позитивні емоції. Підтримка вболівальників дуже відчувалася. Сподіваюся, що наступного сезону вони вже зможуть відвідувати матчі. Всі наші фанати з Дунаївців приїжджають на кожну гру.

Прогрес футболістів

- Міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко зацікавлений у тому, щоб у місті розвивався футбол. Поступово всі проблеми вирішуються. Думаю, що все буде добре і футбол у місті вийде на новий рівень. Наразі є бачу роботу у цьому напрямку.

Загалом задоволений прогресом молодих футболістів. Хлопці самі розуміють, що вони могли зробити набагато більше. Я максималіст по життю і вимагаю від своїх підопічних досягнення найбільш амбітних цілей. Молоді притаманна нестабільність, але це нормальне явище. Проте, вони вже подорослішали на рік і я дуже розраховую на своїх гравців. Вважаю, що вони на правильному шляху.

Молодь проти досвіду

- Максим Гірний забив три голи, але я завжди йому говорю, що краще звертати увагу на ті моменти, які не реалізував. Чудово, що у цього хлопця є спортивна злість. Вважаю, що він розкрив свій потенціал десь на 20%.Максим знає, над чим йому треба працювати, ми з тренерським штабом допомагаємо йому. Намагатимемося зробити все, щоб хлопці наступний сезон зіграли стабільніше.

Брати Кристіни, Миронюк, Гірний, Стень, Григоращук, Мороз та інші молоді гравці – це футболісти з хорошим майбутнім. На наступний сезон вони складатимуть основу нашої команди. І вже мають проявляти себе на повну і не говорити про молодість, адже був час для того, щоб отримати досвід. Ставимо найбільш амбітні завдання. Ми розвиваємося поступово і крок за кроком йдемо до УПЛ.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору