Новини ліги

Вітаємо ЛНЗ із виходом в УПЛ

20:00, 14 червня 2023

Третій представник змагань ПФЛ досягнув підвищення в класі в 2023 році

Шановні друзі!

За підсумками плей-оф ПФЛ визначилися команди, які долучаться до учасників Прем'єр-ліги в сезоні 2023/24. Вигравши своє протистояння з Інгульцем (2:1, 1:1 за підсумками двох матчів), черкаський футбольний клуб ЛНЗ вперше в історії своєї області здобув право виступити в найвищому дивізіоні вітчизняного футболу.

Це - історична віха в розвитку вітчизняного футболу, адже нова область доєднається до змагань УПЛ, а наші змагання, Перша та Друга ліги ПФЛ, з гордістю та вдячністю відряджають на підвищення в класі клуб, який заслужив на повагу, пройшовши неповторний шлях від районних турнірів до УПЛ. ЛНЗ - послідовно та системно розвивався на всіх рівнях і напрямках. Виграв усі можливі змагання під егідою ААФУ. Здобув бронзові медалі VBET Перша та в яскравій боротьбі завоював право виступити на найвищому рівні.

Окремо хочеться висловити повагу запорізькому Металургу, який створив інтригу в конкуренції з чемпіоном Першої ліги 2021 року, представником УПЛ - рівненським Вересом. Хоча за підсумком двоматчевого протистояння більш досвідчений суперник зберіг своє місце в Прем'єр-лізі, не можна не віддати належне прогресу запорізького клубу та його виходу на зовсім новий рівень змагальної конкуренції. Попереду - яскраві сторінки історії цього та інших клубів.

Побажаю нашим представникам гідно виступити в УПЛ і надалі прогресувати, а також висловлюю повагу ФК Інгулець (Петрове), який уже свого часу виступав у змаганнях ПФЛ і отримав право на цей виступ у сезоні 2023/24.

Дякуємо ЗСУ!

З повагою,

президент ПФЛ Олександр Каденко




ТЕГИ: ЧАЙКА
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору