Новини ЗМІ

Вітаємо ФК Нива (Бузова) з історичним звершенням

15:30, 28 травня 2023

Футбольний клуб із Київщини здобуває золоті медалі в дебютному сезоні в змаганнях ПФЛ

Нива Бузова сьогодні отримала медалі і перехідний кубок чемпіона VBET UA Другої. Фото: пресслужба ПФЛ


Шановні друзі!

Професіональна футбольна ліга України може офіційно констатувати, що перемогу в турнірі VBET UA Друга здобуває ФК Нива із села Бузова Бучанського району Київської області.

З цієї нагоди ПФЛ України висловлює своє вітальне слово всьому колективу ФК Нива (Бузова) на чолі з президентом Клубу Октаєм Ефендієвим і головним тренером Сергієм Карпенком. Шановні бузівчани, ви пройшли прекрасний шлях, продемонструвавши високий спортивний клас, менталітет переможців та командний дух.

Напрочуд символічно, що місто-герой Буча стало свідком ваших перемог, яскравих зустрічей і неповторних голів. ФК Нива (Бузова) заслужила на званння "прогресу сезону", тому що, тільки-но вийшовши з аматорських змагань, відразу довела свій рівень у Другій лізі, здобувши почесне звання чемпіона VBET UA Друга. Віримо, що це черговий крок на шляху до великої мети Клубу, який гідно представляє Бузову, Бучанщину, Київщину на всеукраїнському рівні.

Побажаємо ФК Нива (Бузова) всебічного розвитку та подальшого прогресу. Наші вітання чемпіонському колективу та найкращі побажання на наступний сезон.

 

З повагою,
президент Професіональної футбольної ліги України
Олександр Каденко




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору