Новини ліги

YouTube канал ПФЛ: крутий рекорд переглядів

15:00, 11 травня 2023

Офіційний канал YouTube перетнув позначку у чотири мільйони переглядів

Початок травня ознаменований максимальною напругою у обох лігах змагань ПФЛ. Гаряче нагорі груп Чемпіонська та Вибування VBET UA Першої, а у VBET UA Другій чемпіон фактично хоч і визначився достроково, за друге місце бореться п`ять клубів. Тому не дивно, що вболівальники пильно слідкують за змаганнями, а YouTube-канал ПФЛ буквально видає шалені рейтинги. Так, перед звітним туром канал перетнув історичну позначку у чотири мільйони переглядів

Досить високі цифри демонструє і контент каналу. Так, усі матчі обох ліг минулого вікенду на каналі переглянули 208 тисяч разів, що склало 36 тисяч годин. За сім днів додалося 600 підписників, а найбільш рейтинговим став матч з Кременчука - Кремінь vs Карпати (1:1) переглянуло близько 35 000 підписників. Радує, що огляд найцікавіших моментів матчу з Кременчука переглянули близько 10 000 разів.

Більш як 30 000 глядачів подивилися матч Металург – Полісся (0:1). А матчі за участю Оболоні та ЛНЗ у прямому етері - близько 20 000. Огляд матчу з Черкас переглянули 7000 разів.

Щодо VBET UA Другої, то найкраще дивилися матч Металурга-2 і Звягеля (1:5) – близько 8000 разів. Насамкінець, протягом минулого вікенду YouTube запропонував глядачам контент з каналу ПФЛ 2 000 000 разів, а це означає, що тривалість перегляду контенту досить значне, а отже має суспільне значення. 

Звісно, чим ближче до заключних матчів турніру, тим рівень зацікавленості лише зростатиме. Тому пропонуємо обов'язково підписатися на YouTube-каналу ПФЛ, щоб не пропустити нічого найважливішого.

 

Пресслужба ПФЛ

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору