VBET превʼю

MATCHDAY! VBET UA Друга. 13 тур. Недільний матч у Вінниці

09:00, 22 квітня 2023

Анонс матчів 13 туру сезону 2022/23 у Другій лізі

Фото: ФК Реал Фарма


Професіональна футбольна Ліга України запрошує всіх на перегляд матчів у YouTube! Вашим улюбленим командам потрібна підтримка! Продовжуйте #Житифутболом!

П’ятниця, 21 квітня 2023 року. «Медик» м. Моршин. 12:30

МФК Металург-2 (Запоріжжя) - Реал Фарма (Одеса)

Арбітр – Микола Байдюк (Чернівці)

Історія протистоянь у Другій лізі: одна гра, одна перемога Реал Фарма, різниця м’ячів 1:2.

Матч першого кола: 24.09.2022. Реал Фарма Одеса - МФК Металург-2 Запоріжжя - 2:1 (1:0). Голи: Вадим Гранчар, 42 (1:0), Владислав Тимошевський, 62 (2:0), Станіслав Рокотянський, 68 (2:1).

Відстань між містами по автодорогах: 537 км.

Обидві команди відновили сезон з двох поспіль поразок, через це одесити відкотилися на четверте-п’яте місце. Проте є різниця: якщо запоріжці поступилися з мінімальною різницею в Хусті та на Київщині з Чайкою, Реал Фарма грав проти головних конкурентів у медальній боротьбі. Й не зазнав у цьому успіху – 0:4 від лідера (бузівської Ниви), 2:3 від прямого конкурента за зону плей-оф (вінницької Ниви).


П’ятниця, 21 квітня 2023 року. "Карпати" м. Хуст. 13:00

ФК Хуст - Кремінь-2 (Кременчук)

Арбітр – Ігор Садковський (Тернопільська область)

Історія протистоянь у Другій лізі: одна гра, одна перемога ФК Хуст, різниця м’ячів 1:0.

Матч першого кола: 22.09.2022. Кремінь-2 Кременчук - ФК Хуст - 0:1 (0:0). Голи: Михайло Фляшко, 64 (0:1)

Відстань між містами по автодорогах: 1008 км.

Хустяни в своєму дебютному сезоні у Другій лізі ПФЛ знаходяться серед лідерів, відстань до другого місця лише три очки. Паузу через пропуск минулого туру ФК Хуст заповнив контрольною грою проти команди з чемпіонату Закарпатської області – перемога 5:0 над ФК Марамуреш (Солотвино).

Юнаки з Кременчука лише набувають досвіду у професійному футболі, їхні завдання – готуватися до випробувань першої команди. Вони не можуть виграти вже 9 матчів поспіль – з часів вересневої перемоги над Рубіконом (3:0), однак цього суперника в турнірі вже нема, а всі інші мають свої завдання й нав’язувати їм боротьбу за очки важко.


Субота, 22 квітня 2023 року. "Ювілейний" м. Буча. 12:30

Нива (Бузова) - ПФК Звягель

Арбітр – Павло Плєшко (Кременчук)

Історія протистоянь у Другій лізі: одна гра, одна перемога Ниви, різниця м’ячів 1:0.

Матч першого кола: 24.09.2022. ПФК Звягель - Нива Бузова - 0:1 (0:0). Голи: Іван Сомов, 48 (0:1).

Відстань між містами по автодорогах: 189 км.

Центральний матч туру відбудеться в Бучі. Бузівській Ниві залишилось набрати лише п’ять очок, щоб стати чемпіоном Другої ліги ПФЛ. Нива – єдина команда, яка виграла усі свої шість домашній матчів в поточному сезоні. Щоправда, цього року лідер вперше зіграє на власному полі – до цього підопічні Карпенка виграли в Одесі (4:0 над Реал Фармою) та в Щасливому (1:0 над Вастом).

ПФК Звягель відновив сезон з двох перемог, що дозволило команді з Житомирської області боротися за друге місце. Команда під керівництвом Скидана набрала максимум очок у матчах із тим же Вастом (2:0 вдома) та Кременем-2 (3:1 на виїзді). Звісно, Нива – випробування зовсім іншого рівня, проте в першому колі ПФК Звягель зумів нав’язати боротьбу бузівчанам, які здобули одну з трьох своїх гостьових мінімальних перемог у чемпіонаті.


Неділя, 23 квітня 2023 року. "Центральний міський стадіон" м. Вінниця. 14:30

Нива (Вінниця) - Васт (Миколаїв)

Фото: niva-v.com.ua

Арбітр – Андрій Воєвода (Дніпро)

Історія протистоянь у Другій лізі: одна гра, одна перемога Ниви, різниця м’ячів 3:0.

Матч першого кола: 25.09.2022. Васт Миколаїв - Нива Вінниця - 0:3 (0:0). Голи: Микита Жуков, 62 (0:1), Олексій Швець, 72 (0:2), Артур Загорулько, 80 (0:3).

Відстань між містами по автодорогах: 441 км.

Безпрограшна домашня серія вінницької Ниви триває вже вісім матчів (п’ять перемог та три нічиї). Граючий президент вінницької Ниви Артур Загорулько в попередніх двох матчах забив чотири м’ячі. Перемога над Реал Фармою на її полі дала вінничанам нагоду поборотися за друге місце, і хоча Чайка в гострій конкуренції вирвалася на нього за підсумками минулого туру, наразі Нива спробує вирватися вперед.

Суперник ‒ Васт ‒ у 2023 році ще не забивав, загалом серія без голів миколаївців триває 202 хвилини. Миколаївський клуб на старті був серед кращих, але якраз Ниві на той час несподівано програв з крупним рахунком. Після мінімальної поразки від лідера на підопічних Єрмакова чекає складний виїзд у Вінницю. Нагадаємо, що після зміни головного тренера Васт поки не вигравав, не забивав і не уникав поразок.

 

Матч Рубікон (Київ) - Чайка (Петропавлівська Борщагівка) не відбудеться.

 

Прес-служба ПФЛ

* * *

Нагадаємо, що стежити за всіма подіями змагань можна на Youtube-каналі Професіональна футбольна ліга

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору