Новини змагань

Новачки ПФЛ: статусне підсилення ЛНЗ, Чернігів посилив напад

09:00, 6 березня 2023

Пресслужба Професіональної футбольної ліги - про офіційні дозаявки на час зимової перерви сезону 2022/23

Фото: ФК ЛНЗ


 

Продовжується процес заявки футбольних клубів - учасників чемпіонату України з футболу. Поповнюють свої склади й клуби VBET UA Першої. На офіційному сайті ПФЛ ми висвітлюємо зміни в складі команд. До вашої уваги - новачки футбольних клубів Полісся, ЛНЗ Черкаси, ФК Чернігів та СК Полтава . Хто ці гравці?

Полісся (1 місце Групи "А" на першому етапі, 2 місце на старті Чемпіонського раунду VBET UA Першої) наразі внесло в заявку першого новачка. 20-річний півзахисник Борис Крушинський (№55) до початку цього року грав за ПФК Львів, в осінній частині VBET Ліги Української Прем'єр-Ліги зігравши 14 матчів (1 гол).

 

ЛНЗ Черкаси (1 місце Групи "Б" на першому етапі, 3 місце на старті Чемпіонського раунду VBET UA Першої) поповнив свій склад ще двома підписаними напередодні гравцями. 23-річний оборонець Назарій Муравський (№34) (на фото) раніше грав у складі ПФК Львів, в осінній частині VBET Ліги Української Прем'єр-Ліги зігравши 14 матчів (1 асист). 18-річний воротар Іван Дубовий (№80) пройшов школу УФК-Карпати, раніше грав за Рух (Львів) у юнацькій першості УПЛ.

 

ФК Чернігів (5 місце Групи "Б" на першому етапі, 1 місце на старті раунду на вибування VBET UA Першої) повернув у свій склад форварда. 26-річний нападник Павло Федосов (№11) минулого року грав у обласних змаганнях у складі Динамо (Ічня), забивши 5 м'ячів у 6 матчах. Загалом вихованець чернігівського футболу - не новачок на професіональному рівні, грав за Арсенал-Київщину (Біла Церква), ФК Суми, Арсенал-Київ, Ниву (Вінниця), Агробізнес (Волочиськ) і Балкани (Зоря).

 

СК Полтава (6 місце Групи "Б" на першому етапі, 6 місце на старті раунду на вибування VBET UA Першої) пролонгувала досвідченого захисника Курелєха.

 

Залишайтеся на pfl.ua, а також відвідуйте наші акаунти у Facebook i Instagram




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору