Новини ЗМІ

Повалій: Карпати зосереджені на спільній цілі – підвищитися у класі

12:15, 11 лютого 2022

Півзахисник Карпат Ілля Повалій відповів на питання клубної пресслужби

Фото: fckarpaty.org.ua


23-річний півзахисник Карпат Ілля Повалій став відкриттям першої половини чемпіонату. Вихованець київського футболу своєю наполегливою працею на тренуваннях та впевненою грою у матчах чемпіонату довів, що є основним гравцем «левів».

– Майже одразу після того, як розпочалася перерва у чемпіонаті, я поїхав додому до Києва, – ділиться своїми враженнями про відпустку Ілля. – Певний період часу провів з рідними, а потім вирушив з друзями у Єгипет. А вже 20 січня розпочався новий тренувальний збір у Львові.

- Які враження від перших у новому році навантажень?

- Спочатку, як зазвичай, було важкувато, але тепер нормально. Ми провели три контрольні гри і 11 лютого летимо на другий збір до Туреччини.

- У першій контрольній грі проти обласного Фенікса ти відзначився голом.

- Цю гру ми провели впевнено і перемогли 4:0. Мій гол став завершенням хорошої атаки, яку провели партнери по команді.

- Натомість у другій грі зазнали поразки від Агробізнесу.

- Перший тайм, в якому я грав, завершилася внічию. У другій половині тренерський штаб дав можливість зіграти молоді. Але в загальному по грі, то ми не поступалися команді Першої ліги.

- У третій контрольній грі знову була впевнена перемога над стрийською Скалою 1911?

- У першому таймі нам не вдалося відзначитисья, а ось у другій половині гри «прорвало» Євгена Будніка і він тричі забивав. Була хороша гра. Усі команди в контрольних матчах по-особливому на нас налаштовувалися. Такі ігри досить корисні для усіх.

- Як оцінюєш виступ Карпат у осінній частині змагань?

- Ми на першому місці і цим про все говорить. Команда підібралася хороша по складу і вирішуємо ті завдання, які перед нами поставило керівництво клубу. Увесь колектив зосереджений на спільній цілі – підвищитись у класі.

Фото: fckarpaty.org.ua


– Карпати пішли на зимову паузу із серією, що складається з 13 поспіль перемог...

– Цей показник яскраво свідчить про те, що на кожну гру ми налаштовуємося дуже серйозно. Налаштовані продовжити нашу успішну ходу і демонструвати якісний футбол.

– На твоєму рахунку два забитих м’ячі у 18 матчах.

– Завжди приємно забивати, але головне - командний результат. Радий, якщо вдається відзначитися і команда виграє – це вдвічі приємніше.

– Коли Карпати грали на виїзді з командами, що представляють київщину, у тебе була персональна підтримка?

– Не на всіх матчах, але була. Мама, наприклад, відвідала дві гри - проти Чайки та Києва, а батько був на поєдинку проти Києва.

 

Пресслужба ПФЛ за матеріалами ФК Карпати Львів




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору