Новини ЗМІ

Прядун: місце у турнірній таблиці не відповідає амбіціям Олімпіка

12:00, 23 вересня 2021

Герой дев’ятого туру у Першій лізі Максим Прядун поділився враженнями від перемоги над Агробізнесом (2:0) та відзначив прогрес у грі Олімпіка.

Фото: olimpik.com.ua


- Завжди приємно перемагати у такій почесній номінації, - відзначив футболіст. - Чудово, що моя гра отримала позитивні відгуки спеціалістів. Зроблю усе можливе, щоб у майбутньому грати ще краще.

- Перед грою з Агробізнесом ви три матчі поспіль не вигравали. Наскільки це у психологічному плані тиснуло на команду?

- Звісно, кожна поразка є дуже болючою. Після серії із трьох невдач поспіль у психологічному плані почувалися некомфортно. Проте, це футбол, де є і перемоги і поразки. Задоволений, що нам нарешті вдалося перервати цю невдалу серію. Впевнений, що ми на правильному шляху.

- На чому акцентував увагу тренерський штаб перед грою? Розуміли, що гра буде складною попри місце суперника у таблиці?

- У Першій лізі немає слабких команд. Ми акцентували увагу виключно на своїй грі, адже важливо було продемонструвати найкращий футбол. Розуміли, що буде складно, проте налаштовувалися на перемогу. Задоволений, що у нас це вдалося.

- У першому таймі у вашої команди не було гольових нагод. Які корективи були внесені у перерві?

- Були потенційно небезпечні атаки, але відчувалися проблеми у завершальній стадії. Не вистачало останнього пасу, ухвалювали невірні рішення. Головне, що не пропустили. У перерві наголосили на слабких сторонах Агробізнесу і у другій половині зустрічі нам вдалося втілити у життя все напрацьоване.

- На 51-й хвилині ви опинилися першим на добиванні і відправили м’яч у сітку. Напевно, важливість цього забитого м’яча неможливо переоцінити?

- Нападник завжди мусить діяти на вістрі атаки. Задоволений, що у тому епізоді по максимуму виконав свої функції. Вважаю, що за такої гри цей забитий м’яч став ключовим, адже нам вдалося відчути впевненість у власних силах.

- Ви майже нічого не дали створити супернику у нападі. Така організована та злагоджена гра свідчить про прогрес команди від матчу до матчу?

- Тренерський штаб у тренувальному процесі багато уваги приділяє злагодженим діям як у захисті, так і у нападі. Тренери витискають максимум з тих умов, які ми маємо. Відчуваю, що з кожною грою додаємо. Це свідчить про те, що наша робота недаремна.

Фото: olimpik.com.ua


- У компенсований час ви перехопили м’яч і наважилися на удар, який не зміг парирувати голкіпер. Це свідчить про те, що були впевненими у власних силах?

- У тому епізоді перехопив м’яч Семчук. Я міг віддати на Семчука або Кірієнка, але відчував, що захисники можуть перехопити передачу, тому зіграв за рахунок партнерів і вийшов на ударну позицію. Під час удару була впевненість у тому, що заб’ю. Кірієнко перед цим моментом попросив забити, щоб п’ять хвилин мали змогу пограти у своє задоволення (посміхається)

- Завдяки перемоги ви вибралися із зони вильоту. Дещо видихнули після цього?

- Щільність у турнірній таблиці не дає часу на відпочинок. Звісно, працювати набагато краще коли перемагаєш. Проте, місце у турнірній таблиці не відповідає амбіціям Олімпіка. Нам ще треба багато над чим працювати.

- У наступному турі гратимете проти ВПК-Агро. Які очікування від матчу з командою, яка провалила старт сезону?

- У ВПК-Агро кваліфіковані виконавці у складі, то матч дуже непростий. Прикладемо максимум зусиль задля перемоги. Слідкували за матчем найближчого суперника у Кубку України і хотілося б, щоб вони зіграли 120 хвилин (посміхається)

Бліц

  • Народився в Умані, але прожив там лише кілька років
  • Футболом почав займатися у Кропивницькій ДЮСШ-2, а також є вихованцем Іллічівця.
  • Перший тренер – Терешонок Володимир Валентинович, у Іллічівці тренер Чернов Сергій Георгієвич
  • Улюблені команди – Реал та Ліверпуль
  • Улюблений гравець – Кріштіано Роналду
  • Мета у футболі? Прагну грати в збірній України та АПЛ

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору