Новини ЗМІ

Загорулько: перед Нивою стоять максимальні завдання на кожну гру

12:00, 18 вересня 2021

Герой восьмого туру у Другій лізі Артур Загорулько поділився враженнями від перемоги АФСК Київ (4:0) та подякував фанатам за підтримку. Відзначимо, що Загорулько у цьому матчі забив три м’ячі.

Фото: facebook.com/FCNyvaVinnytsia


«Для мене приємно, коли гравці Ниви стають найкращими у турі, або потрапляють до збірної туру, - говорить граючий президент Ниви. -  Звісно, ця нагорода є важливою для мене і спонукає до нових звершень. Робитиму усе, щоб допомагати команді перемагати. Варто відзначити партнерів по команді, адже без них не зміг досягнути такого результату. Вони подарували мені і справжнє свято».

Нападник Ниви розповів про налаштування на матч з аутсайдером групи. «Не звертаємо увагу на місце суперника у турнірній таблиці. Поважаємо будь-кого, але перед Нивою стоять максимальні завдання у кожному матчі. Виходимо і намагаємося зіграти у свій найкращий футбол. Зараз важливо не розслаблятися і продовжувати радувати наших вболівальників грою та результатами».

 

Загорулько відзначив підтримку вболівальників, які додають команді мотивації. «Вболівальники створюють неймовірну атмосферу на стадіоні, вони додають команді впевненості у власних силах. Щиро вдячний нашим фанатам за підтримку. Приємно, що вдома досягнули максимального результату на початку сезону. У цьому заслуга вболівальників».

Граючий президент Ниви проаналізував старт команди у новому сезоні. «Якщо відверто, не задоволений дебютним у сезоні матчем. Вважаю, що могли почати краще. Проте, головне що змогли проаналізувати свої помилки і додати у якості гри та результатах».

Бліц

  • Народився у Одесі.
  • Вихованець одеської ДЮСШ 11.
  • Перший тренер Зайков Сергій Володимирович
  •  Вболіваю за донецький Шахтар
  • Коли починав футбольний шлях, то мріяв грати в Лізі чемпіонів. Але нині розумію, що втілити її в життя, напевно, не вдасться.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору