Новини змагань

Cаміт УЄФА Grow: президент ПФЛ поділився досвідом

09:30, 15 вересня 2021

Цими днями в Кишиневі проходить саміт УЄФА Grow, в якому беруть участь представники національних асоціацій Молдови, України, Естонії, Литви, Казахстану, Азербайджану та УЄФА

Фото: uaf.ua


Нашу футбольну спільноту на цьому заході представили президент УАФ, член Виконкому УЄФА Андрій Павелко, президент ПФЛ Олександр Каденко, виконавчий директор УПЛ Євген Дикий і заступник генерального секретаря УАФ Андрій Бондаренко.

Учасники саміту обговорили різні аспекти та досвід впровадження в різних країнах програми УЄФА Grow та можливості для розвитку співпраці в популяризації масового футболу. У своєму привітальному слові президент Федерації футболу Молдови Леонід Олейніченко та менеджер Департаменту розвитку національних асоціацій УЄФА Олександр Кучерявий відзначили важливість співробітництва між різними асоціаціями в розвитку футболу, зокрема, організовуючи й такі заходи під егідою програми УЄФА GROW, які мають на меті надання сталої підтримки національним асоціаціям в Європі.

Під час саміту Андрій Павелко поділився успішним досвідом реалізації програми в Україні в трьох пілотних областях та тим, як УЄФА Grow сприяє збільшенню залученості різних верств населення до футболу. Президент УАФ високо оцінив важливість співпраці між асоціаціями в рамках порядку денного сесії й ключову позитивну роль УЄФА в цьому процесі. Також Андрій Павелко розповів про нові ініціативи з розвитку футболу в Україні.

Також учасники саміту поділилися досвідом, обговорили співпрацю регіональних асоціацій футболу і футбольних ліг в своїх країнах.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору