Новини змагань

Єрмаков: не згодний, що ставили в грі з Шахтарем «автобус»

12:26, 17 серпня 2020

 

Захисник Металіста 1925 Віталій Єрмаков розповів, чого не вистачило в матчі з Шахтерем (0:2), виділив другий тайм і поділився очікуваннями від матчу 5туру VBET Ліги.

- Віталію, з різних причин вам довелося грати на позиції крайнього захисника і в підсумку вболівальники вас визнали найкращим гравцем матчу. Для вас немає різниці, де грати?

- Дійсно, тренерський штаб на передматчевій установці я дізнався, що гратиму на позиції правого захисника. Для мене ця позиція не нова, адже свого часу грав правого захисника. Насправді, було неочікувано дізнатися, що вболівальники на офіційному сайті визнали мене найкращим у складі Металіста 1925. Але приємно. Хотіли подарувати їм перемоги, але Шахтар досить непростий суперник.

- Після матчу Сергій Палкін сказав, що ваша команда поставила "автобус" у кілька ешелонів. Що скажете?

- Звісно, що жодних автобусів ми не ставили, завдання на матч були не відсиджуватися в захисті. Але в нас не все виходило з того, що планували.

- Тренерський штаб Кривенцова перед цим матчем наводив приклад програного матчу Шахтаря Олександрії?

- Так і було. Але ми розраховували на свої сили і хотіли зіграти у свою гру. Хоча ми й дебютанти елітних змагань, але маємо власний почерк і нікого не боїмося.

- У всякому разі, в першому таймі ви діяли досить грамотно, перекриваючи зони і не дозволяли розганятися супернику…

-  Дійсно, майже нічого не дозволили зробити супернику. Мали і свій момент, але Ткачуку не пощастило забити перед перервою. У другому таймі діяли більш розкуто, напевно, пропущений м’яч дещо розвязав нам руки. Попри непростого суперника, уже бачимо свій малюнок гри і по ходу чемпіонату ще додаватимемо.

- Гра з Ворсклою буде не менш цікавою?

- Намагаємося грати з усіма на рівних. Якщо проти полтавчанам гратимемо в свій найкращий футбол, то нам до снаги привезти з Полтави максимальний результат. Тим більше, Металіст 1925 сьогодні святкує п'ятирічччя, тож будемо вкрай мотивовані.




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору