Новини змагань

Друга ліга. Цікавинки другого туру

12:00, 5 серпня 2021

 Пресслужба ПФЛ виділяє все найцікавіше, що сталося у другому турі Другої ліги

Фото: fckarpaty.org.ua


Перемога для вболівальників

- Матч у Львові зібрав найбільшу аудиторію у всій лізі. За матчем новостворених Карпат проти столичного Рубікона на трибунах стадіону спостерігали 5200 глядачів. І навіть сильний дощ, який в день матчу і протягом зустрічі йшов у Львові, не злякав уболівальників. Нагородою їм стала перемога улюбленої команди з великим рахунком.

Фото: fckarpaty.org.ua


Досвідчений Лівий Берег

- Перемога з великим рахунком дебютанта чемпіонату Другої ліги над клубом, який в попередньому чемпіонаті посів четверте місце, може розглядатися як сенсація. У цій зустрічі все вирішилося наприкінці матчу. Кияни довгий час вели у рахунку з мінімальним перевагою і лише в останні хвилини змксили суперника викинути білого рушника, забивши між 87 і 90+6 хвилинами тричі. Крім того, кияни продовжують залишатися єдиною командою у групі А, середній вік гравців якої понад 30 років.

Фото: facebook.com/fclbkiev


Непробивний Мункач

- Єдиною командою в групі А, яка здобула виїзну перемогу, у минулому турі став Мункач. І якщо в першому турі гравці з Мукачева забили переможний гол у середині першого тайму, то у ворота Буковини - лише на 89-й хвилині. До речі, Мункач, разом з Карпатами (Галич) та Карпатами (Львів) залишаються єдиними командами, які ще не пропускали м'ячі у свої ворота.


Реал Фарма - найвидовищніша команда

- Матч в Одесі став найбільш видовищним у другому турі. 200 глядачів, які прийшли на стадіон Іван, побачили шість забитих м'ячів, три призначених пенальті та одне вилучення. Господарі поля вели у рахунку, але не змогли утримати перевагу і пропустили чотири рази. Граючий президент одеситів Микола Лиховидов мав шанс оновити свій власний рекорд футбольного аксакала (55 років, 5 місяців і 29 днів), але залишився на лаві запасних. Реал Фарма - найбільш видовищна команда чемпіонату. У двох іграх за її участі були забиті 13 м'ячів.



Безкомпоромісні команди

- 11 матчів провели між собою запорізькі та нікопольські футболісти та жодного разу зустрічі не завершилися внічию. До цього часу у протистоянні цієї пари був паритет - по п'ять перемог. І ось тепер «металурги» вийшли вперед. Відзначимо, що в цьому протистоянні досить часто матчі завершуються перемогами з великим рахунком однієї з команд. Запорожці розгромили своїх суперників уже вчетверте, але при цьому самі двічі були битими крупно. Крім того, Металург відділяє від позначки у 150 голів у чемпіонатах Другої ліги лише один матч.

Фото: facebook.com/mfcmetalurg


Перемога - Полтава -0:1

- Дебютант чемпіонату - Полтава - єдина команда в групі Б, яка ще не пропускала м'ячів у свої ворота і не втрачала очок. У цій грі, попри перемогу в попередньому матчі, керманич полтавчан Володимир Сисенко вирішив замінити Максима Тельнова, який зіграв на нуль, на Яна Вічного, але на результат це не вплинуло.

Бонус. Команди групи Б кидає то в жар, то в холод. Якщо в першому турі з восьми матчів шість завершилися внічию, то у другому турі не булі зафіксовані жодна «мирова».

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору