Новини змагань

"Ексклюзивний телепродукт, Друга ліга - в центрі уваги": сьогодні розпочинається сезон 2021/22

08:00, 24 липня 2021
Вітання президента Професіональної футбольної ліги України Олександра Каденка з нагоди старту нового чемпіонату
 
Шановні друзі! 
 
Багатим на події виявилося це літо. Всі ми, українські вболівальники, підтримували нашу збірну, яка досягла історичного здобутку - стала чвертьфіналістом Чемпіонату Європи з футболу. У змагань Професіональної футбольної ліги України визначилися всі лауреати - ми привітали Верес (Рівне), Чорноморець (Одеса) та Металіст 1925 (Харків) зі здобуттям медалей Першої ліги та підвищенням у класі, тепер побажаємо їм успіху в змаганнях української Прем'єр-Ліги. Ми відзначили медалістів і переможців змагань у Другій лігах - харківський "Металіст", хмельницьке "Поділля", ФК "Ужгород" і криворізький "Кривбас". Голосування клубів визначило найкращих футболістів і тренерів змагань. 
 
А тепер на старті новий сезон у наших турнірах. Сьогодні стартує ХХХІ чемпіонат серед команд Першої ліги та ювілейний ХХХ чемпіонат серед команд Другої ліги. Ми привітали 12 новачків у Другій лізі та одного - в Першій. Знаменна подія відбулася в царині організації маркетингових прав і підписання ексклюзивного договору з нашим мовником - завдяки довірі Української асоціації футболу, яка передала Професіональній футбольній лізі України необхідний пакет прав і доручила проводити ці змагання, та взаємодії з офіційним транслятором змагань Першої ліги - телеканалами Футбол, вперше в історії об'єднано телевізійний пул і створено централізовану систему трансляцій.
Ми вдячні за підтримку Українській асоціації футболу на чолі з Андрієм Павелком і телеканалам Футбол на чолі з Олександром Денисовим і сподіваємося, що вболівальники належно оцінять підвищення якості трансляцій, створення ексклюзивного телепродукту та вихід наших клубів на новий рівень комерційної привабливості та популярності. Тепер і Друга ліга буде в центрі уваги, адже позитивний приклад допоможе їй розвиватися за сучасною бізнес-моделлю.
Я бажаю учасникам змагань - нашим клубам, їхнім керівникам, тренерам, футболістам, персоналу - хорошого сезону, сповненого яскравих вражень і незабутніх подій. Вірю, що це буде сезон із яскравою спортивною складовою, чудовими матчами з неповторною футбольною драматургією та інтригою до кінця! Ласкаво просимо вболівальників на стадіони та до екранів ваших телевізорів і моніторів! 
 
З найкращими побажаннями, член Виконкому Української асоціації футболу, президент Професіональної футбольної ліги Олександр Каденко



Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору