Новини змагань

Поділля у Хмельницькому привітали з виходом до Першої ліги

14:30, 18 липня 2021

У Хмельницькому відбулося яскраве футбольне свято

Фото: fcpodillya.com.ua


15 років Хмельницький чекав повернення команди у Першу лігу. 28 листопада 2006 “Поділля” (команда об’єднана з ФК “Красилів”) зіграло на хмельницькому стадіоні востаннє в межах Першої ліги, матч з бориспільським “Борисфеном” завершився мирно – 0:0.

Фото: fcpodillya.com.ua


Тому в суботу Хмельницький яскраво відзначив чудову подію повернення до Першої ліги. У межах заходу відбувся урочистий марш містом по вул.Проскурівській, привітання та нагородження, подарунки, концерт за участі рок-гурту Stanza містом команди та її відданих вболівальників.

Фото: fcpodillya.com.ua


Неповторну футбольну атмосферу відчули президент УАФ Андрій Павелко, перші віцепрезиденти УАФ Олексій Михайличенко, Алан Плієв і Вадим Костюченко, президент ПФЛ Олександр Каденко та голова обласної асоціації Ігор Хіблін.

Фото: fcpodillya.com.ua


Поверненння до еліти змагань ПФЛ після багаторічної перерви – це найкращий подарунок для всієї футбольної родини області. Футболісти, тренерський штаб та адміністрація клубу отримали на святковій сцені рідного стадіону під оплески тисяч уболівальників пам'ятні нагороди. Президент ПФЛ Олександр Каденко вручив меру Хмельницького Олександру Семчишину пам'ятну медаль ПФЛ з нагоди 25-річчя, а Поділлю побажав успішних виступів на новому рівні. 

Олександр Каденко. Фото: fcpodillya.com.ua


Президент ПФЛ Андрій Павелко подарував особливий сувенір міському голові - футболку Олександра Зінченка з переможного матчу 1/8 фіналу Євро-2020 Україна – Швеція з автографами його партнерів по збірній та тренерів команди. А от для вболівальників найкращим подарунком стали радісні емоції. Подальші амбітні плани клубу залежать саме від них. На цьому наголосив президент клубу Євген Бейдерман.

Фото: fcpodillya.com.ua


"Коли стадіон заповнюватиметься вщерть – перед Поділлям ставитиметься завдання виходу в УПЛ”, - зазначив керманич клубу. Привітали своїх старших колег і юні вихованці Академії "Поділля" і місцевих ДЮСШ. Маленькі футбольні таланти також привітали улюблену команду, отримавши від УАФ новенькі м’ячі. 

Фото: fcpodillya.com.ua


Уже 25 липня Поділля очікує перший матч на новому рівні - суперником стане київська Оболонь.

Фото: fcpodillya.com.ua


 

Пресслужба ПФЛ

 




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору