Новини ліги

Зустрілися і підбили підсумки! У Будинку футболу пройшла зустріч прессекретарів клубів ПФЛ

14:00, 5 липня 2021

У Києві відбувся семінар для прессекретарів клубів ПФЛ, у тому числі й новачків змагань

Фото: Василь Водарський, ФК Агробізнес


Зустрічі прессекретарів клубів Ліги останнім часом стали традиційними – двічі на рік. Інша справа, що ковідні обмеження не дозволили зустрічатися колегам-медійникам у 2020 році. Тому одразу по завершенню сезону 2020/21 було ухвалене рішення зібратися у перший день липня.

Абсолютна більшість клубів була представлена на заході, а деякі з них відрядили по два-три представники. Тішить, що відвідали зустріч і всі 12 новачків змагань ПФЛ.

Прессекретар Буковини Іван Сірецький отримав приз за найкращий влог у Другій лізі. Фото: Василь Водарський, ФК Агробізнес


Перш за все президент ПФЛ Олександр Каденко підвів риску під змаганнями, розповів про успіхи минулого сезону, який до останнього туру тримав інтригу на всіх полюсах таблиці в кожній з ліг. Також він окреслив амбітні завдання на наступний сезон, відповів на питання присутніх і вручив призи переможцям конкурсу прогнозистів та найбільш активним представникам клубних ЗМІ (про переможців у наших постійних номінаціях ми вже детально розповідали раніше).  

Прессекретар ПФЛ Анатолій Янголь більш детально познайомив присутніх з правилами використання графічного путівника, розробленого компанією ЯРЧЕ. З інтересом прослухали присутні виступ головний редактора FootballHub Олександра Золотогорського, який розповів про досвід створення та функціонування інноваційної медійної платформи.

Фото: Василь Водарський, ФК Агробізнес


Футболіст із досвідом виступів за низку закордонних та клубів УПЛ Руслан Бабенко та знаний тренер Сергій Шищенко поговорили з прессекретарями на теми підготовки до пресконференцій і роботи у флешзонах після матчів.

Насамкінець інструктор FIFA Віктор Дердо познайомив присутніх із нововведеннями в Правила гри IFAB та відповів на найбільш актуальні питання.

Віктор Дердо. Фото: Василь Водарський, ФК Агробізнес

 


 

Завершився захід спільним фотографуванням та обміном досвідом, як-то говорять, «без краваток». Професіональна футбольна ліга підтримує бажання наших клубів розвиватися в інформаційній царині, тож подібні зустрічі, а також допомога пресслужбам мультимедійним, статистичним, історичним матеріалом, є постійними в нашій календарній роботі.

 

Прессслужба ПФЛ




ТЕГИ: ПФЛ
Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору