Новини змагань

Коваленко: Металіст 1925 може досягти успіху за рахунок командних дій

17:20, 3 червня 2020

Воротар Металіста 1925 Максим Коваленко відповів на питання пресслужби ПФЛ

Фото: metalist1925.com


Воротар Металіста 1925 Максим Коваленко поділився очікуваннями напередодні матчу з Кременем. Нагадаємо, що у першому колі Кремінь здобув мінімальну перемогу у Харкові (1:0).

- Максиме, поділіться своїми очікуваннями від матчу з Кременем? У першому колі ваша команда зазнала мінімальної поразки від цього суперника? Напевно, ця гра стане для вас принциповою?

- Вважаю, що восени поступилися незаслужено. Наша команда грала досить якісно,мали свої моменти, але бажаного результату не досягли. Зараз у нас залишилися два фінали. Не маємо права втрачати залікові пункти. Зробимо все, щоб досягнути своєї мети і вийти в Прем’єр-Лігу.

- На вашу думку, за рахунок чого Металіст 1925 може досягнути результату? Назвіть ключові фактори, які допоможуть команді виграти?

- Наша команда максимально сконцентрована та налаштована на гру. Вважаю, що добре підготовлені фізично та морально. Якщо зможемо продемонструвати свій комбінаційний футбол, то обов’язково переможемо. Необхідно виконати настанови тренера і реалізувати свої нагоди. Лише за рахунок командних дій зможемо досягнути результату. Ми зараз у чудовій формі.

- Наскільки добре команда почуває себе у функціональному плані? Чи немає проблем з відновленням фізичним і психологічним?

- Звісно, зараз дуже непростий період для нашої команди. Не маємо права на помилку і в психологічному плані досить непросто витримати таке навантаження. Проте, ми віримо у власні сили і переконані, що Металісту 1925 до снаги підвищитися у класі. Певна втома у гравців присутня, але це звичний процес для кінця сезону. Головне, що встигаємо якісно відновитися від матчів.

- Попри юний вік ви мали змогу проявити себе у цьому сезоні. Відчуваєте довіру з боку тренерського штабу?

- Вдячний тренерам, які надали мені можливість зіграти в таких відповідальних для команди матчах. Сподіваюся, що з кожним тренуванням прогресуватиму і вже у наступному сезоні зможу поборотися за місце у стартовому складі. Відзначу, що у нашій команді присутня здорова конкуренція на кожній позиції. Грає той, хто на це заслуговує.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору