Новини змагань

Ченбай: для “Металіста 1925” все найцікавіше тільки починається

10:01, 29 березня 2020

Захисник “Металіста 1925” Сергій Ченбай розповів про своє самопочуття і поділився очікуваннями від матчу з “Кристалом”.

 

- Сергію, перш за все, як ваше здоров’я? Восени ви поки майже не граєте?

- Перед грою з “Агробізнесом” відчув певні проблеми зі здоров'ям, тому разом з лікарем ухвалили рішення декілька днів почекати, щоб не ризикувати. Зараз уже мене нічого не турбує. Думаю, що після матчу  з “Кристалом” почну на повну тренуватися та готуватися до гри з “Поліссям”.

У нас зараз хороша конкуренція за місце у складі. Прийшов Артур Западня, який має досвід виступів у Прем'єр-Лізі. Це дуже кваліфікований захисник і він вже підсилив гру нашої команди. На даний момент можу лише виходити з лави запасних. Працюватиму ще більше, щоб у наступних матчах отримувати більше ігрової практики. Здорова конкуренція завжди йде лише на користь.

- Які у вас очікування від матчу з “Кристалом”? З огляду на важливість кожного матчу недооцінки суперника бути не може?

- Маємо перемагати у кожному матчі без оглядки на місце суперника. Після такого хорошого старту весняної частини сезону не можемо втрачати залікові пункти із останньою командою Першої ліги. Звісно, ми поважаємо “Кристал” і не збираємося закидати суперника капелюхами. Проте, про інший результат крім перемоги навіть не думаємо.

- Які емоції панують у колективі після трьох поспіль перемог? Розумієте, що вся боротьба ще попереду?

- Після перемог завжди лише позитивні емоції. Зараз наша команда перебуває у хорошому ігровому тонусі і це додає впевненості у власних силах. З нетерпінням чекаємо наступну гру, щоб підтвердити свою хорошу форму результатом. На жаль, у першому колі втратили багато залікових пунктів і зараз маємо надолужувати згаяне. Водночас, восени були матчі, де нам щастило і про це також треба говорити. Для “Металіста 1925” ще нічого не втрачено і все найцікавіше тільки починається. Намагатимемося перемагати у кожному матчі, очікуючи помилок суперників. Думаю, що кінцівка чемпіонату буде не менш цікавою ніж у минулому сезоні.

- У минулому турі “Кристал” перервав свою програшну серію. Це свідчить про прогрес команди з приходом Євтушенка?

- У “Кристала” змінився майже весь склад, прийшов новий, досвідчений тренер. Можна сказати, що це зовсім інша команда. “Кристалу” втрачати немає чого і в цьому головна небезпека цього колективу. Впевнений, що кожному супернику буде проти “Кристала” непросто, адже на них вже результат не тиснутиме.

- Вже розбирали суперника? Які сильні сторони суперника можете виділити?

- Поки детально не аналізували гру “Кристала”, але знаємо що там є хороші, досвідчені футболісти. Необхідно буде з перших хвилин взяти м'яча під контроль і не давати супернику вибігати в контратаки. Сподіваюся, що зможемо здобути три залікові пункти без нервів.

 

Пресслужба ПФЛ




Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Група Соц сети Магазин Вгору Вгору